Imagini de colectie cu Viorica Dancila, in timp ce face baie de multime

Candidada la presedintie si adversarul lui Klaus Iohannis a incercat sa-si mentina popularitatea, in special in randul oamenilor simpli si pensionari.

Viorica Dancila, alegeri prezidentiale 2019. Candidada la presedintie si adversarul lui Klaus Iohannis a incercat sa-si mentina popularitatea, in special in randul oamenilor simpli si pensionari.

Liderul PSD a facut mai multe drumuri prin tara, in special in zonele rurale, acolo unde oamenii simpli si amarati au intampinat-o. Unii, in moduri neasteptate.

O serie de fotografii au devenit virale. In imagini, fostul prim ministru e inconjurata de un grup de pensionare, iar una din ele se apropie si ii saruta mana.

loading...
Jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila cum se calculeaza aria unui cerc este o mai veche cunostinta a fostului premier.

Viorica Dancila va tine minte toata viata intrebarea primita de la o reporterita a televiziunii Realitatea in cadrul celei mai importante dezbateri electorale pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale: ”Cum se calculeaza aria unui cerc”. Sefa PSD dusese bine discutia pana atunci si chiar subliniase ca spre deosebire de Klaus Iohannis ”care si-a luat 6 case din meditatii”, ea a ajutat gratis elevi la matematica. Intrebarea a fost insa una surpriza iar Dancila a gresit raspunsul.

In luna martie a acestui an, Andreea Dumitrescu si-a dat demisia de la TVR dupa ce sefii acesteia au decis s-o retraga de la PSD pentru ca era ”prea agresiva” cu partidul de guvernamant de la acea vreme. Ei i s-a oferit o varianta de compormis, respectiv sa se ocupe de primarii, insa reporterita nu a acceptat si a anuntat ca-si va inainta demisia.

Cauza Andreei Dumitrescu a fost aparata la acea vreme de PNL, care a emis un comunicat prin care solicita conducerii TVR sa revina ”asupra deciziilor care ii privesc pe jurnalistii care si-au permis sa deranjeze Partidul Social Democrat cu intrebari”. In ciuda acestui lucru, Andreea Dumitrescu si-a dat demisia de la TVR si a ajuns la Realitatea, televiziune care a acreditat-o marti seara la conferinta Vioricai Dancila organizata la sediul PSD.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro