Informatie noua in cazul mortii lui Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a incetat din viata, pe 29 aprilie 2019, in urma unui accident de circulatie. In public au aparut mai multe ipoteze si s-au facut tot felul de speculatii legate de circumstantele in care designerul si-a pierdut viata.

Laura Vicol, cea mai buna prietena a designerului, a declarat ca va spune totul si va oferi detalii extraordinare dupa finalizarea anchetei. Avocata sustine acum ca stie cine este autorul moral in cazul mortii lui Razvan Ciobanu.

„Autorul acesta moral este cineva din preajma lui, din viata lui. Este o persoana nou intrata in viata lui, a intrat in viata lui in ultima perioada, iar eu personal, il consider direct raspunzator pentru moartea lui. Este un autor moral, pentru ca daca el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi intamplat. Totul s-a intamplat din cauza unei persoane, care din pacate nu are cum sa raspunda penal pentru ca ceea ce a facut nu este o infractiune. A fost fortat sa plece la mare. S-a intors pentru ca el si-a dorit sa vina acasa. Persoana respectiva s-a folosit foarte mult de el”, a spus Laura Vicol pentru SpyNews.
loading...
Laura Vicol sustine ca va exista cat de curand o solutie la dosarul „Razvan Ciobanu”, iar toate detaliile vor fi facute publice: „Dosarul este aproape de final, voi face toate detaliile publice in momentul in care voi avea solutia finala. S-a speculat foarte mult in dosar, asta pentru ca nicio informatie nu a iesit de acolo. Le voi spune pe toate, in cele mai mici detalii pentru ca Razvan merita sa se stie absolut toate detaliile legate de moartea lui. Eu cred ca in maximum doua saptamani o sa avem o solutie in dosar!”.

„Un responsabil moral cu siguranta exista, dar il voi spune cand va fi inchis dosarul”, a mai precizat avocata Laura Vicol.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro