Ireal! Culita si Iancu Sterp, facuti praf de Larisa de la ”Puterea Dragostei”!

Scandalul dintre Ella, Culita Sterp si Larisa de la ”Puterea Dragostei” devine un razboi in toata regula, o batalie in care nu se mai iau prizonieri.

Dupa ce Larisa si Ella de la ”Puterea Dragostei” s-au certat, public, in timpul emisiunii pentru noaptea petrecuta cu Culita Sterp in apartamentul fostei concurente, lucrurile au devenit mult mai ”incinse” odata cu interventia in emisiune a lui Iancu, fratele cantaretului.

Mai exact, dupa ce Iancu Sterp a sugerat ca relatiile intime dintre Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” si Culita Sterp au fost suficient de dese si de… perverse, satena a decis sa dea cartile pe fata in ceea ce priveste relatia pe care a avut-o cu acesta. Si, inainte de asta, a decis sa faca pace cu Ella de la ”Puterea Dragostei”, reusind sa afle ca, de fapt, si bruneta ar fi fost manipulata de Culita Sterp pentru a le pune sa se certe pentru el. ”Poate se astepta toata lumea sa ma reintorc in emisiune pentru a avea drept la replica, insa mi-e rusine sa iau parte la asemenea discutii cu toate ca am cazut oarecum in plasa jocurilor lor si am intrat, live, aducand acuzatii Ellei. Erau gesturi care m-au deranjat din partea ei si le sustin, insa dupa ce am urmarit putin emisiunea, am luat legatura cu Ella si am rugat-o sa imi spuna daca tot ce a confirmat ea sunt vorbe spuse de la ea sau este influentata… Pentru ca erau aceleasi vorbe pe care Culita mi le spunea mie despre Ella.

Undeva pute, si pute a prostie! Si, da… mi-a trimis unele vocale care cred ca au fost copy-paste. Stiu ca ii place sa fluiere pentru a avea toata turma in jurul lui, doar ca mie nu imi place sa fac parte din turma si nici sa joc dupa cum canta el pentru ca nu este pe placul meu. Am refuzat sa cred ca un baiat pe care l-am respectat face gesturi de genul, dupa ce a stat in casa mea chiar daca eu nu eram prezenta. Dar asa imi trebuie cand ma imprietenesc cu oameni sub nivelul meu. Asa sunt taranii cand se ajung la tv, spun vrute si nevrute si nu mai conteaza ca omul pe care calci te-a ajutat”, ne-a spus, in exclusivitate, larisa de la ”Puterea Dragostei”.

loading...
Mai mult decat atat, Larisa de la ”Puterea Dragostei” sustine ca iancu Sterp, pe care l-a ajutat de fiecare data cand a avut nevoie, i-a facut praf masina. ”Iar lui Iancu sa ii fie rusine pentru tot ce a spus referitor la mine. A stat in casa mea, mi-a condus masina si mi-a facut-o praf si nu am spus nimic. Poate i-a stat gratarul in gat cand l-a pus familia mea la masa de a scos cuvintele acestea jignitoare la adresa mea. Va dau un sfat: fereste-te de saracul care ajunge bogat”, a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

”I-am pregatit patul lui Culita Sterp, in cealalta camera, iar Ella dormea cu mine. Normal, ne-am apucat sa stam de vorba, iar Ella a aparut intr-o tinuta… Adica avea un maieu atat de transparent incat nu mai ascundea nimic, isi expunea silicoanele alea noi, si o pereche de chilotei. Asa a stat… Adica mie chiar nu mi se pare normal sa faci asa ceva, mai ales in casa mea, in fata unui barbat strain”, ne-a spus, in exclusivitate Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

”Intre mine si Culita Sterp nu este nimic, iar in casa mea, intre Ella si el nu s-a intamplat absolut nimic. Din ce inteleg, Carmen de la Salciua este geloasa pe mine, dar nu are de ce. Si, chiar daca nu imi convine ca s-a dat vine pe mine pentru intalnirea dintre Ella si Culita, nici intre ei nu cred ca s-a intamplat nimic”, ne-a spus, in exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro