Livian a dus-o pe Bianca la hotel!

Livian a facut un vlog in care anunta ca a dus-o pe Bianca la hotel. El s-a si filmat alaturi de ea in pat.

„Parasim Puterea dragostei. Clipul care ne va descalifica” s-a intitulat vlogul lui Livian, fiind vorba, desigur, de o farsa.

In clipul filmat de Livian apare si o membra a staff-ului „Puterea dragostei”, dar si Jador, la bustul gol.
„Am adus-o la hotel pentru prima oara. I-am dat camasa mea, i-am dat si dragostea mea si cate si mai cate”, a spus Livian.

„Mi-a dat camasa lui”, a spus Bianca.

„E legal totul, sunt filat de staff”, a spus Livian dupa ce membra staff-ului a aparut in clip.

loading...
Nelson Mondialu este foarte hotarat: NU o vrea deloc pe Bianca la el in casa! Tatal lui Livian de la Puterea dragostei tuna si fulgera.

Nelson Mondialu este foarte hotarat si spune ca nu o vrea sub nicio forma pe Bianca la el in casa. Tatal lui Livian nu crede in iubirea celor doi, ci crede ca fiul lui este manipulat de Bianca.

Atat de suparat e Nelson Mondialu din cauza fiului sau incat era sa il ia salvarea. Tatalui lui Nelson nu-i place nici ca Bianca e din Tecuci si nici ca ea a avut mai multi iubiti.

In cel mai nou vlog al lui, Nelson Mondialu se plange ca Livian e dus de nas de Bianca si spune ca si-ar dori ca fiul lui sa nu fie atat de indragostit de bruneta.

„Spui ca nu te desparte nimeni de ea? Las’ ca te desparti tu de mine!”, i-a transmis Nelson Mondialu lui Livian. „Nu ma mai intereseaza ce faci! Ia-o de muiere, iubeste-o, sarut-o! Nu ma intereseaza, dar sa nu-mi bati la usa!”, i-a mai spus Nelson Mondialu fiului sau.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro