Luiza Melencu ar fi fost gasita in viata.

Monica Melencu, mama Luizei, fata disparuta de la Caracal in urma cu sapte luni, a declarat la Romania TV ca fiica sa a fost vazuta in viata in Italia.

Luiza Melencu s-ar afla in zona orasului Genova, din nord-vestul Italiei, unde se prostitueaza. Mama fetei a spus la Romania TV ca Luiza are acum parul vopsit in negru si are un mic defect la nas, dar in rest semnalmentele corespund suta la suta.

„Ne-a contactat domnul Alexandru Cumpanasu si ne-a aratat un filmulet. Sunt trasaturi asemanatoare. Un pic de dificultate la nas. Nu stiu cat este de adevarat, dar nu cred sa mai fie cum a plecat de acasa Luiza, asta suntem convinsi.

Este vopsita in negru. Nu prea se vede chiar clar filmuletul si nu se intelege prea clar. Se opreste o masina cu doi barbati langa ea si o intreaba cat este tariful. Fata raspunde ca 30 de euro. Fiica mea stie sa vorbeasca si italiana. Unul dintre barbati a intrebat-o: nu esti fata care este disparuta si o arata mereu la televizor? Asemanari are”, a declarat Monica Melencu, la Romania TV. Filmuletul la care face referire mama Luizei are aproximativ doua minute.

„Dupa pozele care ni s-au aratat, eu pot sa spun ca este Luiza. Pe una dintre pozele pe care le-am vazut se vede foarte clar. E Luiza 200 la suta, nu suta la suta”, a declarat si bunicul Luizei, la Romania TV.

Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor ca le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani disparuta in luna aprilie, si Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in luna iulie. Barbatul sustine ca le-a rapit, le-a sechestrat si le-a ucis, trupurile fiind arse intr-un butoi metalic din curtea sa.

loading...
Anchetatorii au gasit, in butoiul invocat, cenusa, fragmente de oase si dinti, iar analizele efectuate de Institutul de Medicina Legala Bucuresti au aratat ca, in proportie de 99,93%, acestea apartin Alexandrei Macesanu.

De asemenea, anchetatorii au gasit, la indicatiile lui Dinca, la liziera unei paduri din Caracal, in saci, cenusa si resturi de oase, insa analizele legistilor nu au putut stabili daca acestea apartin Luizei Melencu.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro