Mama Deliei, grave probleme de sanatate

Mama Deliei a avut grave probleme de sanatate. Medicii i-au descoperit o tumora. Interpreta de muzica populara a declarat ca nu poate face lucrurile pe care le facea inainte. Cum se simte acum?

Gina Matache, mama Deliei, a trecut printr-o perioada grea, despre care nu a vorbit pana acum. Invitata in platoul emisiunii ”Star Marinal” de la Antena Stars, interpreta de muzica populara a facut dezvaluiri despre starea de sanatate, operatia prin care a trecut si perioada de recuperare.

Cantareata a avut o tumora benigna la brat, de care a scapat. Acum se afla in perioada de recuperare, dar mici probleme inca exista, vedeta sustinand ca face lucruri doar cu mana dreapta.

„Am avut o tumora la brat. Am scapat de ea si mi s-a spus ca este benigna si ca urmeaza o perioada de recuperare. Fac lucrurile doar cu mana dreapta. Era o tumora tinuta sub observatie de vreo trei, patru ani. Cand a inceput sa creasca, am decis ca e mai bine sa scapam de ea”, a spus Gina Matache pentru Spynews.

loading...
”Eu nu pot sa fac mare lucru cu mana stanga. Nu pot sa conduc, nu pot sa fac lucruri pe care le faceam inainte”, a spus artista la Antena Stars.

De asemenea, artista a povestit ca si tatal lor este destul de bolnav, iar in cazul lui diagnosticul este dureros. Este vorba despre o polineuropatia, boala care afecteaza nervii periferici multipli, numita neuropatie periferica, nervii periferici fiind cei din afara creierului si maduvei spinarii.

”Este vorba despre o polineuropatie, care il tine la pat. Este o boala a nervilor. Practic, e o boala care te ataca. De asta a si revenit acasa. De cativa ani se confrunta cu probleme de sanatate. E greu pentru toata lumea. Noi nu am vrut sa le implicam pe ele (n.r. Delia si sora ei), dar nu ai incotro”, a povestit Gina Matache.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro