Mama Luizei Melencu, dezvaluiri uluitoare la 7 luni de la disparitia tinerei

Au trecut 7 luni de cand Luiza Melencu a disparut, iar familia ei inca mai crede ca tanara este in viata si a cazut victima unei retele de proxeneti. Mama fetei exclude varianta in care Gheorghe Dinca a ars-o in butoi, in timp ce bunicul recunoaste ca a fost pacalit de videoclipul facut public de Alexandru Cumpanasu.

„Am speranta ca Luiza traieste. O sa merg si eu in Italia. Traficata da, dar omorata este exclus. Asta a fost de la inceput. Eu refuz sa cred acea varianta cu butoiul, refuz sa cred ca a dat o palma sau imi pumn si a fost doborata. Se fac sapte luni de cand a disparut. Eu merg pe pista ca fetele sunt traficate. Cred ca ar avea mai multe beneficii de pe urma fetelor daca erau vii, decat daca le-ar fi omorat. Eu nu il vad pe Dinca un criminal”, a declarat Monica Melencu.

Bunicul Luizei a recunoscut ca a fost pacalit de Alexandru Cumpanasu in momentul in care fostul candidat la alegerile prezidentiale i-a aratat un videoclip cu o fata care se prostitua in Italia si care parea sa fie Luiza.
loading...
„Am primit mai multe poze, inclusiv cu fata de acolo de unde vorbea din Italia. Intr-adevar ne-am inselat. Era noapte. Era luata din profil. Avea unele asemanari, aproape identice, cu Luiza. Ne-am inselat. Ne pare rau. Ne-ar fi bucurat sa fie Luiza. Acum ar fi fost alaturi de noi, ar fi mers pentru a doua oara cu noi la vot„, a declarat bunicul tinerei.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro