Marius Copil va deveni tata

Veste neasteptata in showbiz-ul romanesc. Marius Copil va deveni tata pentru prima data, iar anuntul fericit a fost facut chiar de jucatorul de tenis. Iubita sportivului este insarcinata, iar bucuria e imensa in familia lor.

Ramona Iacob, iubita lui Marius Copil, este insarcinata pentru prima data. Pana acum, cei doi au tinut secret faptul ca familia lor se va mari, iar burtica de gravida a Ramonei este destul de mare, ceea ce inseamna ca a trecut deja de primul trimestru de sarcina.

Jucatorul de tenis este in culmea fericirii si asteapta cu mare nerabdare clipa in care primul lui copil va veni pe lume. Marius Copil a dezvaluit si care este genul bebelusului.

‘Este baiat! ??? In curand o minune ne va umple sufletele de fericire! Astept cu entuziasm momentul magic in care il voi tine pentru prima data in brate.’, a scris Marius Copil pe una dintre retelele de socializare.

Jucatorul de tenis a povestit pe blog-ul sau cum a primit vestea ca va deveni tata. Cel mai amuzant este cum a reactionat mama lui Marius Copil atunci cand a aflat ca va fi bunica. Nu bunicii au fost cei care au aflat primii de copil, ci antrenorul tenismenului.

loading...
‘Stand intins, cu ochii inchisi si castile pe urechi, inaintea unui meci din perioada turneului de la llkely, primesc un apel video de la iubita mea. Era foarte entuziasmata si nu stia cum sa imi dea vestea cea mare.

Dupa ce mi-a spus ca vom fi parinti, am ramas blocat si nu am mai stiut ce sa spun de fericire. De fapt, am spus un simplu: interesant… Realizand ca eram intr-o usoara stare de soc, mi-a dat putin timp sa inmagazinez informatia.

M-am ridicat imediat si am fugit catre antrenorul meu, Andrei Pavel, care se uita la un meci de tenis, sa ii spun vestea cea mare. Eram amandoi foarte fericiti. Am vazut entuziasmul pe fata lui cand a inceput sa imi povesteasca cum a fost pentru el atunci cand a fost pus in aceeasi situatie. Parintilor le-am spus abia dupa 1-2 saptamani. Discutia cu mama a fost comica si a sunat cam asa:

Eu: Mama, vom avea un nou membru in familie!
Mama : Oooo, l-ai dat pe Thor la montaj? I-ai gasit o pisica? (pentru cei care nu stiu, Thor este motanul meu).’

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro