Mihai Morar a vrut sa aiba o discutie serioasa cu fiica sa, iar rezultatul a fost unul neasteptat.

Mihai Morar este foarte activ pe retelele de socializare si isi surprinde fanii ori de cate ori are ocazia.

Mihai Morar si-a suprins fanii cu fotografia postata pe Facebook cu el si mezina familiei.

Prezentatorul este foarte activ pe Facebook si tine sa impartaseasca cu fanii cele mai amuzante ipostaze cu el si familia sa.

Recent le-a povesttit fanilor cum reactioneaza Roua atunci cand Mihai Morar o introduce in lumea oamenilor mari.

„I-am povestit Rouai cam care sunt, zilele astea, ‘marile’ probleme ale oamenilor mari. A zis sa va transmit asta… ?”, este mesajul scris de Mihai Morar pe Facebook, alaturi de o poza care o intruchipeaza pe Roua foarte plictisita de ceea ce ii povesteste tatal sau.

loading...
Imaginea cu Roua a strans aproape trei mii de aprecieri pe Facebook si fanii s-au indragodtit de inocenta fetitei lui Mihai Morar. Internautii au explicat perfect mesajul pe care fiica lui Morar l-a transmis.

„Adica : lasati-ma sa cresc!”, „Dulceata mica ! E plictisita si ea de problemele din zilele noastre”, sunt doar doua dintre comentariile celor care au vazut fotografia.

Mihai Morar este apreciat pentru postarile sale de pe Facebook si Instagram datorita descrierilor haioase pe care le scrie atunci cand posteaza o fotografie. In urma cu cateva zile a mai postat o fotografie, de aceasta data alaturi de toata familia si spunea ca este greu cu 4 fete intr-o casa.

„In familia Morar, cu trei fete, viata-i pe roze.Dar, inevitabil, una din trei nu are chef de poze”, a scris Mihai Morar, atragand atentia asupra mezinei familiei, Roua.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro