Motivul pentru care Livian sta cu Bianca

Relatia dintre Livian si Bianca nu este vazuta cu ochi buni de fostul concurent de la Puterea dragostei, Alex Zanoaga.

Bianca si Livian traiesc o frumoasa poveste de iubire la Puterea dragostei! Cei doi par a fi facuti unul pentru celalalt, drept dovada si felul in care se comporta in show.

„Noi suntem un cuplu si vom pleca impreuna de aici, de mana. Cred ca soarta a facut in asa fel sa imi intalnesc jumatatea aici, in cel de al doilea sezon de la Puterea dragostei”, a spus Bianca de fiecare data cand a fost intrebata in emisiune, in timp ce Livian a completat si a declarat despre bruneta ca este iubita lui orice ar spune familia si apropiatii.
loading...
Pe de alta parte, un fost concurent din show arunca bomba si spune ca Livian sta cu Bianca de la Puterea dragostei doar pentru bani!!!”Bianca mi se pare mult prea naiva. Am vazut emisiunea in care a zis ca daca ea va fi inselata de Livian, l-ar ierta. Pai, sa fim seriosi, poate sa fie ceva la mijloc sau ti-e frica. Cum sa te insele cineva si tu sa il ierti. Parerea mea este ca Livian sta cu Bianca pentru bani. Imi aduc aminte ca si tatal lui, Nelson, a marsat pe ideea asta si, in felul sau, a pus-o in tema cumva. De pilda, a intrebat-o, ce ai face daca ai castiga o suma de bani la loterie? Ea a raspuns ca i-ar investi in viitor. Eu cred ca aici vrea sa se ajunga. Sa ii ia banii. Insa si in cazul meu si al Siminei se spunea la fel, asa ca, vom vedea ce se va intampla pana la urma”, a declarat Alex Zanoaga

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro