N-O SA-TI VINA SA CREZI CE SURPRIZA I-A FACUT RAZVAN BOTEZATU NOULUI SAU IUBIT

N-o sa-ti vina sa crezi ce surpriza i-a facut Razvan Botezatu noului sau iubit. Fostul prezentator TV a venit in Romania!

S-a mutat in Germania si… si-a facut un nou iubit! Razvan Botezatu a venit in Romania cu ocazia zilei de nastere a Ralucai Dumitru si… a decis sa-si mareasca buzele. Fostul prezentator TV a dat fuga la un medic estetician pentru interventie si s-a ales cu… buze carnoase!

”Mi-am facut buzele, cred ca o sa lesine (iubitul lui Razvan Botezatu, n. red.) cand ma vede. Sigur o sa il impresionez si, la o adica, mai explorez si eu viata”, a marturisit Razvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

Razvan Botezatu si-a luat inima-n dinti si a recunoscut ca este gay. Odata cu asumarea publica a acestui lucru, Razvan Botezatu a decis sa si lupte pentru ca oamenii care au alte inclinatii fata de majoritate sa fie acceptati in societate, asa cum ar fi si normal.

loading...
De asemenea, fostul prezentator TV a vorbit si despre momentul in care i-a spus adevarul mamei sale despre orientarea lui. „Mi-am facut curaj si i-am povestit mamei mele. M-a dus la psiholog. Acel psiholog mi-a salvat viata si mi-a schimbat total viata si gandirea. A fost Dumnezeul meu acea doamna psiholog. Cu timpul m-am acceptat asa cum sunt. Prietenii mei stiau, aveam curaj sa le spun insa am purtat mereu acea masca si nu am putut fi fericit pe deplin pana cand nu am recunoscut public. Sunt oricum acelasi om, acelasi caracter. Nu s-a schimbat nimic!”, a marturisit Razvan Botezatu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro