Oana Radu infirma ca are un nou iubit la trei luni de la moartea lui Alin.

In luna septembrie a acestui an, Oana Radu a trecut prin momente de cosmar. Iubitul ei a murit la trei saptamani, dupa ce a fost incediat in scara blocului. Artista incearca sa isi revina dupa pierderea suferita, iar zvonuri ca exista deja altcineva in viata ei au aparut.

Oana Radu s-a luptat mult sa-l salveze de la moarte pe Alin, insa nu s-a mai putut face nimic pentru iubitul ei. Artista a luat o pauza si de la muzica, atunci cand el se afla pe patul de spital pentru a se dedica in totalitate lui.

La aproape trei luni de la moartea lui Alin, pe una dintre retelele de socializare au aparut mai multe fotografii cu Oana Radu si un barbat. Desi la prima vedere nu ar fi fost nimic iesit din comun, acesta a pus un mesaj care a lasat loc de interpretari: ‘Eu si tu’.

Dupa ce fotografiile cu artista si Catalin au aparut in presa, Oana Radu a infirmat zvonurile cum ca ar avea o relatie. Vedeta a fost invitata in platoul de la Xtra Night Show, unde a spus ca nu este nimic mai mult decat o prietenie intre ei.

loading...
„Au fost niste poze pe care le-am postat pur si simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu si-ar dori pentru mine. Sunt un om liber, cand voi avea un anunt de facut, il voi face. Pe Catalin il stiu de multi ani si suntem prieteni buni. Eu am avut parte de sustinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus ca uite cat de mult l-ai iubit, pentru ca deja ai un nou iubit”, a declarat Oana Radu la Xtra Night Show.

Alin, iubitul Oanei Radu, a fost incendiat de un vecin, in timp ce iesea din blocul in care se afla apartamentul sau din Craiova si s-a ales cu arsuri pe 75% din suprafata corpului. Dupa cateva saptamani in care a fost spitalizat, Alin a murit pe 7 septembrie.

„Iubitul meu a pierdut astazi lupta cu viata! Va multumim tuturor pentru toate mesajele si incurajarile! Dumnezeu sa te odihneasca! Te iubesc’, a fost mesajul transmis de Oana Radu, in momentul in care tanarul a murit.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro