Parintii Alexandrei Macesanu, in lacrimi la sectia de votare.

Parintii Alexandrei Macesanu au mers cu lacrimi in ochi la sectia de votare, chiar in liceul unde a invatat fata lor.

Parintii Alexandrei Macesanu s-au prezentat la vot alaturi de Alexandru Cumpanasu si sotia candidatului la prezidentiale.

Mama si tatal Alexandrei Macesanu au votat pentru un viitor mai bun chiar la liceul unde ar fi trebuit sa invete fiica lor. Cei doi nu si-au putut stapani lacrimile cand au ajuns la sectia de votare.

„Am votat pentru un presedinte care sa ne reprezinte, sa nu ne vanda copiii si sa aiba grija de tara noastra. Sa ne asigure siguranta zilei de maine Aici a invatat ea. Aici este scoala. Sunt emotii mari. Sunt la scoala, unde trebuia sa fie si ea”, au spus parintii Alexandrei Macesanu, pentru a1.ro.

Chiar daca au votat cu o mare speranta in suflet, parintii Alexandrei sunt realisti si spun ca nu s-a schimbat nimic de cand a inceput sa fie mediatizat cazul disparitiei fetei lor.

loading...
„Nu cred ca s-a schimbat nimic. In fiecare zi mai apare ceva – ba copii disparuti, ba fete violate.Da, am lacrimi in ochi, nu pot sa ma abtin cand e vorba de Alexandra”, a spus mama Alexandrei.

De altfel, mama Alexandrei tine legatura cu Monia Melencu si spera ca macar Luiza sa fie in viata.

„Eu am tinut cat de cat legatura, ca intre mame, sa ne incurajam. Noi speram ca totusi sa fie Luiza in videoclipul acela si cand l-am vazut n-a dat mari sperante. Copilul nostru nu este mort. Numai cu ajutorul lui Dumnezeu, ca din partea autoritatilor nimic, copilul nostru va reveni acasa”, a mai spus mama Alexandrei Macesanu.
„M-am bucurat cand a aparut filmarea in care ar fi putut fi Luiza. Nu am vorbit cu parintii ei, personal”, a declarat si tatal Alexandrei Macesanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro