Prima imagine cu Luiza Melencu, dupa ce ar fi fost gasita in Italia

Alexandru Cumpanasu a fost cel care a aruncat bomba, in aceasta seara, cu privire la situatia Luizei Melencu. Acesta spune ca adolescenta ar fi fost gasita in Italia, iar Antena 3 a prezentat si o prima fotografie cu tanara despre care se presupune ca ar fi Luiza Melencu.

In cadrul unei emisiuni la Antena 3, acolo unde Alexandru Cumpanasu a fost invitat, a fost prezentata si o fotografie cu tanara despre care se spune ca ar fi Luiza Melencu.

In imagine nu se vede foarte bine chipul fetei, insa Alexandru Cumpanasu spune ca aceasta ar fi Luiza, iar familia ei a confirmat acest lucru.
loading...
„Am emotii foarte foarte mari pentru ca ideea este simpla, va spun direct, am luat confirmarea familiei, am gasit-o pe Luiza. Nu pot sa va spun unde. Daca am gasit-o pe Luiza sigur ca este si Alexandra alaturi. Am stat in Italia doua zile. Avem filmari si poze, stim unde se afla. Din pacate avem nevoie de ajutorul cetatenilor si al autoritatilor. Avem confirmarea familie ca fata din poze este Luiza. Incepe o batalie contra cronometru pentru gasirea de informatii oriunde in aceasta lume, pentru identificarea cat mai rapida a locatiei in care se afla Luiza. Am stat in Italia, alaturi de trupe speciale, fara a interveni in legea italiana, dar pot sa va spun ca nu am crezut ca o sa traiesc o asemenea bucatarie. Va spun cert ca este in viata. Atat mama, cat si bunicul au recunoscu-o si este o emotie uriasa”, a spus Alexandru Cumpanasu pe Facebook.
Luiza Melencu ar fi fost surprinsa in timp ce fuma.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro