Prima poza cu Luiza Melencu dupa ce a fost gasita in Italia!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, sustine ca a gasit-o pe Luiza Melencu in Italia

Familiile Macesanu si Melencu isi cauta cu disperare fetele. Alexandra Macesanu si Luiza Melencu nu au fost oficial declarate moarte, asa ca toata Romania spera intr-o minune.

Prezent intr-o emisiune la Antena 3, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu a dezvaluit ca ar fi gasit-o pe Luiza Melencu in Italia. Folosindu-se de ajutorul autoritatilor din Peninsula, Cumpanasu si familia Macesanu ar fi reusit sa o descopere pe Luiza. In cadrul emisiunii a fost prezentata si o fotografie in care se presupune ca ar fi fata despre care s-a crezut ca ar fi fost victima lui Gheorghe Dinca. Chipul fetei nu este foarte clar, insa Alexandru Cumpanasu sustine ca a discutat deja cu familia Melencu, iar mama si bunicul ei ar fi confirmat ca ar fi vorba despre ea.
loading...
“Am emotii foarte foarte mari pentru ca ideea este simpla, va spun direct, am luat confirmarea familiei, am gasit-o pe Luiza. Nu pot sa va spun unde. Daca am gasit-o pe Luiza sigur ca este si Alexandra alaturi. Am stat in Italia doua zile. Avem filmari si poze, stim unde se afla. Din pacate, avem nevoie de ajutorul cetatenilor si al autoritatilor.
Avem confirmarea familiei ca fata din poze este Luiza. Incepe o batalie contra cronometru pentru gasirea de informatii oriunde in aceasta lume, pentru identificarea cat mai rapida a locatiei in care se afla Luiza. Am stat in Italia, alaturi de trupe speciale, fara a interveni in legea italiana, dar pot sa va spun ca nu am crezut ca o sa traiesc o asemenea bucurie. Va spun cert ca este in viata. Atat mama, cat si bunicul au recunoscu-o si este o emotie uriasa”, a declarat Alexandru Cumpanasu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro