Prima reactie a lui Klaus Iohannis, dupa ce a iesit pe locul intai in primul tur al alegerilor prezidentiale 2019

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a oferit prima reactie publica, dupa ce a iesit pe primul loc.

Alegerile prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a oferit prima reactie publica, dupa ce a iesit pe primul loc, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale 2019. Ca si procentaj, Klaus Iohannis a acumulat 39%.

”Milioane de romani din tara si din diaspora au votat pentru o Romanie normala. Niciodata romanii nu au votat atat de mult si atat de clar impotriva PSD-ului si acest lucru pentru Romania inseamna un pas enorm inainte. Rezultatele oficiale vor veni maine insa datele de exit poll arata deja ca milioane de romani din tara si din diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o Romania normala si pentru a continua procesul importat de schimbare in bine din Romania. Am crezut mereu in romani si in implicarea lor, iar participarea lor din aceste zile este o mare bucurie pentru democratia din Romania. Lupta noastra comuna nu tine de o eticheta de partid, este pentru indepartarea totala a PSD-ului de la putere pentru ca PSD-ul sa nu mai tina Romania captiva si prizoniera in trecut, iar astazi am facut un pas mare in aceasta directie
loading...
Acesti ani au fost ani de lupta si ani de rezistenta si am tinut piept impreuna asalturilor deosebit de agresive ale PSD. Daca nu ne-am fi opus, PSD-ul ar fi reusit sa destructureze tot ce s-a construit in Romania in acesti ani. (…) Daca i-am fi lasat pe peseidisti sa-si continue proiectele astazi Romania s-ar fi intors in anii 90, poate mai rau poate nici n-am fi avut alegeri”, a spus Klaus Iohannis, conform Stirile Kanal D.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro