Rasturnare de situatie bomba in cazul Caracal!

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. In fiecare moment apar noi informatii legate de Alexandra Maceseanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, care, potrivit criminalului, a fost ucisa cu sange rece. Cu toate acestea, apar informatii ca fata ar fi vie.

Cazul Caracal este aruncat din nou in aer de ultimele informatii cu privire Alexandra Macesanu, adolescenta de 15 ani pe care Gheorghe Dinca a marturisit ca a ucis-o!

Ultimele date arata ca fata ar fi fost traficata printr-o retea de proxeneti din Bari si acum s-ar afla pe mainile unor arabi. Dezvaluirile au fost facute de Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei. El a sustinut ca are date potrivit carora adolescenta s-ar aflat, in aceste momente, pe mainile unor oameni din Tunisia si Maroc, fiind rapita in scopul prostitutiei.
loading...
„A fost traficata din Romania printr-o retea albaneza din Bari si predata unei filiere arabe, pentru ca Alexandra a facut parte, din pacate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii in mod special, cei care sunt mai bogati si au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia si Maroc. A fost rapita pentru o astfel de retea. Ultima mea informatie este ca a fost predata acestei retele, in ciuda scandalului”, a declarat Alexandru Cumpanasu.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro