Simina de la Puterea Dragostei nu se mai ascunde! Cat de mult i-a crescut burtica de gravida

Simina de la Puterea Dragostei a iesit in oras cu fostii concurenti. S-a imbracat in rochie si i s-a vazut burtica de gravida.

Simina de la Puterea Dragostei si Alex Zanoaga au ramas impreuna si dupa ce au iesit din emisiune, desi multi nu le dadeau nicio sansa. Nu doar ca formeaza un cuplu fericit, dar vor deveni si parinti. Dupa ce s-a speculat mult pe marginea subiectului, frumoasa bruneta a recunoscut ca este insarcinata.

Recent, Simina a iesit in oras cu alti fosti concurenti de la Puterea Dragostei. Bruneta nu s-a chinuit sa-si ascunda burtica, ci a ales sa poarte o rochita galbena si a lasat sa se vada cat de mult i-a crescut.

Simina de la Puterea dragostei a povestit la Teo Show despre felul in care decurge sarcina. ”Nu am pofte, iar Alex este mereu aproape, are grija de mine cand imi este rau. Mangaie burtica in fiecare zi. In plus, ma incurajeza, fiindca acum ma afecteaza cam orice. Oamenii ma judeca. Altii ma incurajeaza, ma felicita. Cine nu are copii, nu stie ce inseamna. Acum ma afecteaza cam orice”, a spus fosta concurenta.

loading...
”Simina va avea un baietel, exact ce si-a dorit. La ultimul control avut zilele trecute, la ecografia facuta de medici, Siminei s-a spus clar ca fatul se dezvolta normal, arata bine, este in grafice, iar pe imagini, i s-a putut vedea si genul copilului”, au dezvaluit apropiatii cuplului Loica-Zanoaga!

Cum nu ii place sa piarda timpul, Simina de la Puterea dragostei a ales nasul bebelusului ei. Aceleasi surse au dezvaluit ca unul dintre parintii spirituali ai baietelului va fi nimeni altul decat Raju, un fost concurent din show-ul amoros prezentat de Andreea Mantea, si totodata, un foarte bun prieten de familie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro