Surpriza, ce salariu are sotia lui Iohannis pe luna!

Carmen, sotia lui Carmen Iohannis, are un venit lunar departe de ceea ce ar fi banuit romanii

Klaus Iohannis se afla foarte aproape de un al doilea mandat ca presedinte al Romaniei. In majoritatea sondajelor de la alegerile prezidentiale 2019, actualul sef de stat a depasit-o pe contracandidata sa, Viorica Dancila, astfel ca, politicianul se pregateste de o noua etapa de sedere la Cotroceni!

Daca in toata aceasta perioada, unii dintre romani au fost curiosi sa afle daca presedintele s-a imbogatit, ei bine, se pare ca Iohannis nu s-a ascuns si a declarat clar ce bunuri detine, ce salariu are ca presedinte si cat a agonisit in ultimii ani.

Potrivit declaratiei sale de avere, Klaus Iohannis nu ar avea vreun teren agricol sau intravilan, insa are trei case si doua apartamente, unul de 84,60 mp si altul de 253 mp le-a cumparat in 1997, respectiv in 2001. Prima locuinta, de 377 mp a fost dobandita in anul 1992 prin donatie/cumparare, in timp urmatoarele doua, le-a cumparat in 2007. Una are 76 mp, iar cealalta 64 mp. Toate aceste proprietati le detine impreuna cu sotia, Carmen Iohannis.

loading...
Presedintele Klaus Iohannis nu detine masini in garaj si nici alte bunuri de valoare, in schimb, are un cont la BCR, deschis in 1999, in care se afla 25.000 lei, iar venitul sau anual ca presedinte al Romaniei este de 165.100 lei. La toate acestea, se mai adauga si faptul ca, alaturi de sotia sa, el a incasat si 35.829 lei din inchirierea unui imobil.
Daca s-a vorbit despre banii presedintelui, ei bine, poate surprinde faptul ca, in ciuda functiei ocupate de Iohannis, sotia sa, Carmen Iohannis are un salariu surprinzator. Prima doamna lucreaza ca profesor la Sibiu, iar venitul ei anual ca si cadru didactic ajunge la 33.276 lei, cee ace inseamna 2.773 lei luna. ”Nu este bogata, ci are un castig asemenea tuturor celor care predau, nicidecum nu are un statut diferit”, au dezvaluit persoane apropiate.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro