Tatal Anei Maria, fata care a murit dupa ce a nascut, a primit un mesaj wow

Tatal Anei Maria a primit mesaje halucinante pe pagina sa de Facebook, la scurt timp dupa ce si-a ingropat fiica de 19 ani.

Tatal fetei de 19 ani este in stare de soc dupa ce a primit o serie de mesaje halucinante pe pagina persoanala de Facebook.

In conversatia facuta public pe contul lui de socializare, tatal Anei Maria arata cum a fost batjocorit de un domn pe nume Ghiorghe Dinca.

„Imi pare rau pentru fata ta. Era urmatoarea noastra victima”, este mesajul primit de tatal Anei Maria.

loading...
Barbatul a facut totul public cu mentiunea ca individul care se joaca cu inima parintilor indurerati, ar trebui pedepsit.

„Un tata care isi pierde copilul si un nenorocit de om, o mizerie, ce a scris. Hai sa il facem vedeta, poate asa vede cineva sa se sesiseze, sa-i facem un dosar penal acestui individ”, a scris tatal Anei Maria. Ulterior a postat si o fotografie in care a aratat ca l-a blocat pe acel Ghiorghe Dinca pe Facebook.

Internautii au reactionat imediat si au inteles ca la mijloc este o gluma proasta.
Tanara de 19 ani a murit la o luna dupa ce a devenit mama din cauza septicemiei deoarece o bucata din placenta nu i-a fost curatata din uter, iar aceasta s-a infectat.
Parintii fetei au depus mai multe plangeri, iar Ministrul Sanatatii a declarat ca a demarat o ancheta si va fi facut un control la spitalul Braila.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro