ALEXANDRA ESTE MOARTA. PRIMA REACTIE A PARINTILOR

Ancheta in cazul ”Caracal” se apropie de final, chiar daca familiile celor doua adolescente luate la ocazie si ucise de Gheorghe Dinca spera, in continuare, ca acesta a mintit in fata anchetatorilor, iar fetele sunt in viata.

Parintii Alexandrei Macesanu au fost chemati la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces, numai ca acestia refuza sa primeasca respectivul act atata vreme cat, spun ei, nu exista un cadavru. Si Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, va merge la DIICOT, iar anchetatorii vor trebui sa incheie ancheta in urmatoarele zile, dosarul urmand a fi trimis catre instanta.

Raman, totusi, foarte multe semne de intrebare referitoare la ce s-a intamplat in ”Casa groazei” din Caracal, chiar daca Gheorghe Dinca a recuoscut ca le-a ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. In cazul Alexandrei, a fost identificat ADN-ul in urma expertizarii ramasitelor umane ridicate din cuptorul improvizat de ”Monstrul din Caracal”, insa nu sunt date care sa confirme ca si Luiza Melencu a avut aceeasi soarta tragica.

”Monstrul din Caracal” a luat-o la ocazie pe Luiza Melencu – pe 14 aprilie – si, dupa ce a intrat in vorba cu ea, declara ca s-a ”infierbantat”. „M-a infierbantat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar”, a povestit Gheorghe Dinca. I-a propus Luizei 30 de lei pentru servicii, insa fata a refuzat. Dinca a legat-o cu o curea si a lovit-o peste fata. A legat-o inclusiv la ochi, pentru a nu vedea unde va fi dusa. A bagat masina in curte, acolo unde il astepta un vecin care il ajuta, din cand in cand, la munca din gospodarie. Dinca i-a spus vecinului ca a adus-o pentru servicii, dupa care prietenul sau l-a rugat sa il lase sa o abuzeze si el. Ceea ce s-a intamplat.

loading...
Georgiana Hosu, procuror sef interimar DIICOT: „In aceeasi zi, in camera unde dormea inculpatul Dinca Gheroghe, prin constrangere, au violat-o pe tanara lipsita de libertate.” Dupa 4 zile de chin, pe 17 aprilie, Luiza a murit in casa lui Dinca. Inculpatul povesteste ca s-a dus sa dea de mancare la nutrii si cand s-a intors a vazut ca „fata nu mai misca, iar mainile erau moi”. Gheorghe Dinca a recunoscut in fata anchetatorilor ca a intrat in panica si a introdus cadavrul Luizei in butoiul improvizat aflat in curtea lui.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro