„ALEXANDRA TRAIESTE”. FAMILIA FETEI RAPITA DE GHEORGHE DINCA A FACUT ANUNTUL

A fost primul Craciun fara Alexandra Macesanu, iar durerea este incomensurabila in familia adolescentei. Totusi, atat parintii, cat si unchiul acesteia, Alexandru Cumpanasu, continua sa spere ca fata este in viata, chiar daca specialistii INML au descoperit ADN-ul acesteia in butoiul unde Gheorghe Dinca a spus ca a incinerat-o dupa ce a sechestrat-o si a ucis-o.

In mediul online, Alexandru Cumpanasu a postat un mesaj tulburator. „Este modul meu intim de a refula in fata celor mai grele momente. Insa tu, IUBIREA NOASTRA, meriti sa il impartasesc cu milioanele de suflete care te iubesc”, a scris Cumpanasu.

Mesajul emotionant al lui Alexandru Cumpanasu este conceput in asa fel incat rezulta, fara dubii, ca acesta i se adreseaza nepoatei sale ca si cum ea ar fi, inca, in viata. Este, pana la urma, un mesaj al sperantei care nu poate muri niciodata. Mai mult, Alexandru Cumpanasu a alaturat si un poem dedicat Alexandrei, spunand ca este pentru prima oara in viata cand publica versuri.

„De Craciun suntem cu gandul la tine, ingerasul nostru, al tuturor romanilor! Nu am putut dormi noaptea trecuta si am stat de vorba, din nou, cu tine. Doar ca acum mi-am transpus trairile intr-un poem, pe care il public aici. Sa fii puternica si curajoasa, draga mea! Mama, tata si cu mine te vom gasi si te vom iubi mereu! Pentru prima data in viata public un poem. O latura pe care nu am facut-o publica niciodata. Este modul meu intim de a refula in fata celor mai grele momente. Insa tu, IUBIREA NOASTRA, meriti sa il impartasesc cu milioanele de suflete care te iubesc:

loading...
Intr-o zi de iarna trista
Cu un crivat ce batea,
Nu simteam a sa putere,
Ci pe tine te simteam

Trista, calma, te uitai
Catre mine cu reprosuri:
„Haide-odata, ce mai stai”?

Incercam sa iti raspund,
Sa iti dau o-mbarbatare,
Sa ma simti ca-ti sunt alaturi,
Drag copil si draga floare”, a scris Alexandru Cumpanasu in mediul online.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro