ALEXIA ERAM SI MARIO FRESH, DIN NOU IMPREUNA

Alexia Eram si Mario Fresh sunt din nou impreuna dupa aproape doua luni in care artistul a participat la probele celebrei emisiuni “Asia Express”. Revederea a fost cu multe emotii, bucurie si surprize! Cei doi si-au daruit cadouri scumpe. In plus, “fiul adoptiv” al lui Alex Velea si-a facut un tatuaj impresionant pe bratul drept.

Fiica Andreei Esca a facut publica fericita veste prin intermediul unui Story, urcat pe Instagram din masina iubitului ei. Pe filmare, frumoasa vedeta a spus in timp ce isi tinea partenerul de viata de mana: “Am primit foarte multe mesaje de la voi, ca va e dor de Alexia si de Mario…. Asa ca, uitati-ne, suntem aici! Impreuna!”. Cantaretul a reactionat afirmand bucuros: “Yey!!!”.

Alexia Eram si Mario Fresh formeaza un cuplu de mai bine de trei ani. Seara trecuta, ea i-a facut cadou o pereche de pantofi sport cu multe cristale, pe care se pare ca acesta si-i dorea de ceva vreme. “Iti multumesc frumos, Mos Craciun pentru cadoul asta minunat! @alexiaeram”, a spus cantaretul intr-un Instagram Stories, iar pe inregistrare a scris mesajul: “@alexiaeram, te iubesc”. Concurentul de la “Asia Express” i-a daruit iubitei sale o geanta extravaganta, pe care o puteti admira in galeria foto a articolului.

Tot ieri, “ginerele” Andreei Esca a mai bifat un lucru important pentru el, dupa ce a parasit competitia de la “Asia Express”! Si-a facut un tatuaj impresionant cu o haita cu cinci lupi si liderul lor. Intr-o filmare facuta publica pe contul sau de Instagram, artistul a dezvaluit: “Sase ore de acum incolo cu fratiorul Alin… Si incepe, frate!”.

loading...
Alexia Eram si Mario Fresh traiesc o frumoasa poveste de iubire de mai bine de trei ani; mai exact, ei formeaza un cuplu din 30 iulie 2016. Artistu este “fiul adoptat” de Antonia si Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Galateanu, el si Lino Golden au trait timp de trei ani in aceeasi casa cu indragitul cuplu din showbiz.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro