Alice Badea, primele declaratii dupa ce a fost batuta de What’s Up

Alice Badea a sunat la politie si a spus ca fostul prieten a agresat-o fizic. Dupa acest apel, un echipaj de politie a venit la adresa apartamentului ei din Capitala.

Alice Badea a facut primele declaratii dupa ce a sunat la politie si a anuntat ca a fost batuta de fostul ei prieten.

La adresa apartamentului violonistei a ajuns un echipaj de politie. Cantaretul a devenit si mai agresiv la vederea oamenilor legii, astfel ca a sfarsit incatusat si dus la sectia de politie pentru a da mai multe declaratii.

Alice Badea a fost contactata de reporteri pentru a da mai multe detalii despre incident, dar a negat ca a sunat la politie. Mai mult, ea a declarat ca What’s Up nu a fost agresiv fizic, insa a recunoscut faptul ca la domiciliul ei au existat mai multe contradictii.

loading...
Iubita artistlui l-a insotit la sediul de politie, unde au sosit ulterior si parintii artistului.

De la sectia de politie, What’s Upp a fost dus la Parchet pentru a vorbi cu procurorii. Conform declartiilor unui reporter, artistului i se aduce si acuzatia de ultraj pentru ca a muscat de mana un politist.

What’s Up a fost arestat dupa ce a fost implicat intr-un scandal violent cu iubita lui, Alice.

Luni seara, in jurul orei 19:30, What’s Up a fost arestat. Artistul a fost implicat intr-un scandal violent care a avut loc in apartamentul iubitei lui din Capitala. Oamenii legii au intervenit la fata locului, iar cantaretul a devenit extrem de recalcitrant. Politistii l-au incatusat si l-au dus de urgenta la sectie, relateaza Spynews.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro