Am gasit-o pe prima nevasta a lui Leo de la Strehaia! Ce mai face si cum arata, acum, Anca

Dupa o lunga perioada in care a disparut din viata publica, dupa divortul de Leo de la Strehaia, Anca a decis sa isi faca, din nou, aparitia, parand sa fie intr-o forma fizica de invidiat.

Chiar daca a divortat de Leo de la Strehaia in urma unor scandaluri monumentale, Anca a continuat sa tina legatura cu familia controversatului ”Print al Tiganilor”.

De curand, chiar daca se fereste de camere si de aparitii publice, Anca, fosta sotie a lui Leo de la Strehaia, s-a lasat pozata in masina fiului lor. Zambitoare si relaxata, Anca, purtand o tinuta traditionala rroma, parea sa fie intr-o forma fizica de invidiat, chiar daca a mai pus cateva kilograme pe ea de la ultima aparitie la televizor, pe cand telenovela dintre ea si Leo se desfasura in fata camerelor de luat vederi. Mai mult, Anca pare ca a continuat sa se ingrijeasca dupa divortul de Leo si, mai mult, nu a uitat sa faca drumuri la medicul estetician pentru a-si intretine buzele conturate cu acid hialuronic.
loading...
Fosta sotie a lui Leo de la Strehaia a socat pe toata lumea acum un an si jumatate dupa ce si-a pus silicoane, si-a marit buzele, si-a schimbat look-ul, chiar a dat jos si straiele tiganesti, toate acestea pentru a-i atrage atentia lui Leo. Cu toate acestea, eforturile ei au fost in cele din urma in zadar, fiindca Leo a ajuns in bratele Danei Criminala. Relatia dintre Leo de la Strehaia si Dana Criminala a fost, inca de cand s-a aflat ca sunt impreuna, una extrem de controversata, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Printului Tiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia si Dana Criminala, in ciuda certurilor si deselor despartiri si impacari, au trecut peste toate tabu-urile sociale si au ramas impreuna. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la varsta potrivita, dar in rest avem, impreuna, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericita”, ne-a explicat Leo de la Strehaia.

Retrasa din luminile rampei dupa scandalurile epocale pe care le-a avut cu fostul ei sot, Leo, Anca de la Strehaia se concentreaza acum pe familie, ducand o viata aparent linistita. Din pacate pentru ea, Anca a primit recent cea mai proasta posibila, fiind executata silit intr-un dosar in care furnizorul de energie electrica a obtinut de la fosta sotie a lui Leo suma de 11095 lei! Pentru ca a acumulat o groaza de facturi neachitate, Anca a fost data in judecata de furnizor, pierzand procesul la finalul anului trecut.

”Solutia pe scurt: Admite cererea de incuviintare a executarii silite. Incuviinteaza executarea silita in oricare dintre formele prevazute de lege, a dispozitiilor din titlul executoriu reprezentat de sentinta penala nr. 89/2017 pronuntata de Judecatoria Strehaia in dosarul nr. executarea privind suma de 11095,63 lei reprezentand prejudiciu nerecuperat. Autorizeaza creditoarea sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinsa in titlul executoriu. Fara cale de atac.”, asa suna decizia instantei de la sfarsitul lui 2018, prin care Anca era obligata la plata sumei restante. Pe 22 ianuarie, insa, la Judecatoria Strehaia, procesul dintre furnizorul de energie electrica si Anca a cunoscut o alta infatisare, fosta nevasta a lui Leo obtinand o ultima amanare pana la finalul lui februarie!

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro