ANDRA, PRIMUL CANTEC DE CRACIUN LANSAT IMPREUNA CU FIICA EI

Andra a lansat primul cantec de Craciun impreuna cu fiica ei. Eva a mostenit talentul indragitei artiste, dar si pasiunea de a canta. Versurile colindului care a aparut in urma cu cateva ore sunt emotionante si deja a fost urmarit de aproape 500.000 de oameni la nicio zi de la lansare.

La doar patru anisori, Eva Maruta a filmat primul videoclip din viata sa! Acest moment din viata micutei cantarete este extrem de special si pentru ca ea canta alaturi de mama sa celebra: Andra! In varsta de 33 de ani, artista si fiica ei s-au descurcat de minune pe platourile de filmare, unde au inregistrat clipul colindul “Deschide usa, crestine!”.

“Primiti cu colindul? Deschideti-va casele si sufletele ca sa primiti iubire! Eu si Eva va uram Craciun fericit in familie! Si va provocam sa sunati pe cineva din familie cu care nu ati mai vorbit demult. Asta inseamna sarbatoare cu adevarat fericita! ? Daca v-a placut cum v-am colindat, SHARE ca sa colindam impreuna!”, a scris Andra pe contul ei de Facebook, unde a dat vestea cea mare.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro