Andreea Mantea, Cristi Mitrea si fiul lor, David, la restaurant in Istanbul

Zilele acestea, Cristi Mitrea, Andreea Mantea si fiul lor, David, s-au intalnit, pentru a petrece timp impreuna.

Este fericire mare pentru David, fiul lui Cristi Mitrea si al frumoasei prezentatoare TV Andreea Mantea! Micutul isi petrece timpul alaturi de ambii parinti. In urma cu o seara, toti trei au mers intr-un restaurant din Istanbul, unde au petrecut clipe inedite impreuna. Ba mai mult, cei trei s-au pozat si la masa, moment in care David si-a ridicat mainile in aer de bucurie!

Andreea Mantea si Cristi Mitrea se inteleg foarte bine de dragul fiului lor, David. Aflat in Istanbul, alaturi de mamica lui, David s-a apucat sa faca un colaj cu gargarite. Imediat, pustiul a inceput sa le puna nume micutelor insecte pe care le lipea pe hartie. Andreea Mantea a pus o poza cu David pe Instagram si a dezvaluit si ce spunea fiul ei in timpul acestei activitati.
loading...
„Micul meu artist. Lavinia (n.r. sora Andreei Mantea, matusa lui David) este cea mai mica gargarita, este cat un bob de fasole, pentru ca ea nu mananca si nu s-a facut mare. Tata este gargarita cea mai mare pentru ca el este cel mai mare si cel mai grasan! Urias”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Cristi Mitrea a intervenit imediat. „Multumesc! Apreciez! A vrut sa spuna voinic. Tata fit”, a comentat el.

„Da, da! Batman, Batman”, a raspuns Andreea Mantea. „Haiosilor”, a completat Cristi Mitrea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro