Andreea Mantea, in stare de soc! Fiul ei a ajuns de urgenta la spital!

In urma cu putin timp, Andreea Mantea a trecut prin clipe foarte grele cu fiul sau. Vedeta a ajuns cu David la spital

Andreea Mantea, vedeta incontestabila a show-ului ”Puterea dragostei” a trecut prin momente cumplite in urma cu doar cateva zile. Prezentatoarea emisiuniii s-a speriat teribil atunci cand fiul sau, David, baietelul pe care il iubeste cel mai mult pe lume, s-a imbolnavit si nu mai reactiona la medicamente.

Aflata la Istanbul, s-a aflat ce s-a intamplat cu pustiul Andreei Mantea, chiar de la ea, dupa ce vedeta Kanal D si-a mai revenit din emotii, iar micutul este acum sanatos.

Totul s-a intamplat in weekend, in singurele momente libere ale divei, atunci cand ar trebui sa se relaxeze si sa se distreze alaturi de David, dupa o saptamana grea, de filmari.

loading...
Andreea Mantea a fost in stare de soc la Istanbul, insa, din fericire, fiul ei, David, si-a revenit. ”David a fost racit, a avut febra mare trei zile, si, sincer, m-a pus la pamant. Am mers imediat la spital, fiindca David nu reactiona la medicamente. Oamenii au fost prompti si au avut grija de baiatul meu. Nu am stat insa foarte mult in clinica, fiindca eu sunt cu leacurile babesti, i-am dat de doua-trei ori sirop, i-am pus un supozitor, am vazut ca nu merge treaba, am trecut la …otet la talpi, cartofi pe piept, si am incercat sa il pacalesc sa faca o gargara cu sare, dar am renuntat pentru ca mi-a fost frica sa nu o inghita. Am mers pe partea aceasta traditionala si gata, in aceste momente, copilul este in regula, vesel. Mi s-a dus si mie teama ”, a spus Mantea, care a mai specificat faptul ca pustiul este bine acum si emotiile au trecut.
”M-am speriat foarte tare, pentru sa sunt tot felul de virusi acum, de boli noi, de extensii ale virusilor care au fost pana acum…. Nu stiu, in copilarie, eu aveam habar de trei boli mari si late, de pojar, de oreion si de varicela. Acum, Doamne… toate bolile copilariei pe mine ma sperie. In primul rand, numele lor… mana-gura-picior, rozaceea sau mai stiu eu ce, deci sunt tot felul de denumiri si de lucruri care te pun serios pe ganduri. Eu ma sperii foarte repede”, a declarat Andreea Mantea

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro