Antonia, certata de internauti. Detaliul vazut de fani si reprosurile aduse cantaretei

Antonia a fost criticata de o mama, dupa ce artista a pus o poza pe facebook.

Pentru Antonia si familia ei, a devenit deja o traditie ca in fiecare an, de Craciun, sa publice o poza langa brad.

Anul acesta insa, Antonia a fost mustrata de catre o mama, nemultumita de felul in care s-a afisat Antonia.

„Esti fericita daca nu ai toti copiii langa tine? Eu nu as fi…” a fost comentariul rautacios din partea unei fane.

Antonia nu a fost indiferenta si vizibil deranjata de acest comentariu, a mai facut o postare care lasa de gandit, fara sa o comenteze insa.

loading...
Pe langa urarile de sarbatoti primite din partea fanilor, internautii au descoperit si un detaliu interesant din poza in care Antonia este alaturi de iubitul ei, Alex Velea si de cei doi fii ai lor, Akim si Dominic.

Multe persoane s-au concentrat pe o poza inramata, aflata pe dulapul din spatele cantaretei. Se poate observa ca este vorba de o fotografie cu cei trei copii ai Antoniei, Akim, Dominc si Maya, fiica pe care o are din casnicia cu afaceristul Vincenzo Castellano, cu care vedeta este in disputa de ani buni.

Motivul pentru care Maya nu a fost alaturi de mama ei si fratii vitregi anul acesta, a fost ca si-a petrecut Craciunul la bunicii paterni, in Italia.

Totusi, familia Antoniei pare mai unita ca niciodata, copiii ei purtandu-se ca si cum nu ar avea tati diferiti. Chiar si relatia ei cu Alex Velea pare mai sudata ca oricand, cei doi formand un cuplu de invidiat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro