Bianca Dragusanu, bagata in spital de fostul iubit

Bianca Dragusanu a povestit acum ceva timp, ororile prin care a trecut. Blondina a avut o relatie cu un barbat violent care o batea si o umilea ori de cate ori avea ocazia.

Dupa ce Alexandra Stan a aparut in presa si a povestit faptul ca a fost agresata de impresarul ei, Bianca Dragusanu si-a facut curaj sa vorbeasca despre epidoadele de cosmar prin care a trecut si ea.

„Acum cativa ani am fost si eu in situatia Alexandrei. Mi-era rusine de ce pateam, credeam ca e vina mea. Abia acum am curaj sa recunosc traumele prin care am trecut. (…) Eram indragostita de un barbat care si-a permis sa faca ce a facut acest animal. Alexandra este un sfert din ce am fost eu. Am ramas cu probleme fizice. Trebuia sa gasesc scuze pentru loviturile pe care le aveam. Problemele mele abia atunci au inceput. M-a lovit intr-o zona in care eu eram foarte sensibila, la picior, unde eu aveam deja probleme”, a povestit Bianca Dragusanu despre barbatul de care se indragostise la doar 20 de ani.

Chiar daca a supus-o la umilinte greu de indurat, Bianca povesteste faptul ca l-a iertat dupa ce a stat 6 luni internata in spital din cauza loviturilor.

loading...
„Eu mi-am distrus atunci familia iertandu-l. Parintii mei nici nu au stiut. M-am lasat prostita de niste lacrimi. A venit la mine la spital si a inceput sa planga. L-am intrebat de ce nu s-a oprit. Mi-a cerut iertare dupa sase luni in care am fost imobilizata la pat. Am stat sase luni internata la Floreasca”, si-a adus ea aminte.
Bianca Dragusanu, despre ce ii facea fostul iubit
„Ma rapea de pe strada, ma sechestra. Ma ducea in padure, ma batea si imi spunea: „Urla! Urla daca vrei sa urli”. Mi-era teama ca vor urma mama si sora mea. Este un dobitoc. Ar trebui inchis si supus aceluiasi tratament”, a mai spus Bianca Dragusanu in urma cu cativa ani.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro