Bianca Dragusanu si Alex Bodi, despre nunta si copii

Seara trecuta a avut loc cel mai asteptat eveniment din Romania, VIVA! Party 2019. Bianca Dragusanu a venit insotita de iubitul ei, Alex Bodi, si ne-au dezvaluit picanterii din relatia lor. Desi au o relatie cu toate ingredientele, dragostea lor este sincera. Despre casatorie si copii au vorbit chiar cei doi, in exclusivitate, pentru VIVA!.

Traiesc o poveste de dragoste cu nabadai, insa de fiecare data sfarsesc prin a fi impreuna. Alex Bodi si Bianca Dragusanu au venit la VIVA! Party si au atras toate privirile din jurul lor. Evident ca nu puteam sa-i lasam sa plece fara sa ne spuna cate ceva despre relatia lor. Vedeta a declarat recent ca isi mai doreste doua fetite, insa iubitul ei vrea doi baieti.

‘Eu i-am cunoscut parintii si el pe ai mei. Am fost impreuna la parintii lui in Spania, iar el a fost cu mine la mama si la Sofia. Nu s-au cunoscut parintii nostri intre ei, dar urmeaza sa se cunoasca si ei. Eu nu cred nimic pana nu vad. Noi suntem intr-un stadiu in care trecem deja la fapte. Relatia noastra a fost pusa la incercare de cateva ori. Nu mi-a dat motive sa fiu geloasa si nici eu lui. El vrea doi baieti. Daca se intampla o sa vedeti si voi. Prima data am putut sa ma ascund, dar a doua oara nu stiu daca pot. O sa plec din tara si o sa vin cu copiii. Pe Alex l-au intrebat anumite persoane daca eu chiar am avut un copil. I-am aratat poze cu mine insarcinata pe care nu le-am facut publice, pentru ca nu imi sta in fire. Daca va mai exista o a doua sarcina, o sa fac ce nu am facut la prima’, a declarat Bianca Dragusanu pentru VIVA!.
loading...
Alex Bodi vrea ca cererea de casatorie sa fie una cu totul speciala si sa fie o surpriza pentru Bianca Dragusanu. Afaceristul sustine ca nu exista gelozii intre ei si ca certurile pornesc din alte cauze.

‘Daca avea nunta loc se stia deja. Inca nu ne-am gandit la modalitatea asta. O sa fac eu sa fie o surpriza. Exista gelozie, dar nu o gelozie absurda. Nu a fost cazul sa ne certam din cauza geloziei.’, a declarat Alex Bodi.

Petrecerea VIVA!, cel mai asteptat eveniment monden al anului, si-a intins covorul rosu pentru oaspetii sai celebri, asteptandu-i de data aceasta cu muzica disco.

In urma cu douazeci de ani, nu se facea clubbing, se mergea la discoteca. In urma cu douazeci de ani, muzica pop romaneasca era in epoca ‘Atomic TV’. Tot in urma cu 20 de ani, aparea primul numar VIVA!, la inceput de vara. De aceea, la cea de-a 20-a aniversare a revistei VIVA! ‘o facem lata’ din nou, ca pe vremuri, cu muzica de discoteca si fluturasi in stomac, cu vedetele de atunci si vedetele de acum. Reteta nu se schimba: rochii stralucitoare, oaspeti de marca, o seara spectaculoasa, un party cu o traditie greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebritati. Iar daca vorbim despre reteta, petrecerea noastra aniversara gradioasa nu ar fi posibila fara ‘ingredientele’ esentiale ale prietenilor nostri glo, Pandora si Smart Water, carora le multumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, multumim si: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro