Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au certat de Craciun! Ce a descoperit vedeta

Lucrurile nu sunt deloc roz intre ei, asa cum au lasat sa se inteleaga.

Dupa o perioada plina de scandaluri, va relatam in dimineata zilei de astazi faptul ca Bianca Dragusanu si Alex Bodi au petrecut Craciunul impreuna si si-au facut cele mai frumoase cadouri. De cand s-au impacat, cei doi sunt vazuti impreuna peste tot.

Unul dintre cadourile pe care cei doi si le-au facut le intrece pe toate si a furat toate privirile. Alex Bodi i-a luat Biancai Dragusanu un nou inel, mai mult decat atat, a luat unul si pentru el, semn ca cei doi ar astepta cununia religioasa.

Insa am aflat, de la o sursa apropiata celor doi ca tocmai au trecut peste un scandal monstru pe care l-au tinut departe de ochii publicului. Frumoasa prezentatoare TV l-a prins pe omul de afaceri Alex Bodi ca purta o conversatie incendiara pe Whatsapp.

loading...
Misterioasa conversatie, confirmata de apropiati de-ai vedetelor, apare intr-o perioada in care lucrurile dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi se normalizasera, dar in urma cu ceva timp, focoasa romanca a dat de inteles ca fostul sau ar avea o aventura.

Dupa o impacare socanta, produsa cu doar cateva zile inainte de pronuntarea divortului, pare ca situatia dintre cei doi este departe de a fi una fericita si ca acestia incearca sa-si ascunda toate problemele de dragul fanilor lor, in ochii carora vor sa se afiseze ca fiind cuplul perfect.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro