Blestem in cazul Caracal? Barbatul care a vorbit de 31 de ori cu Dinca inainte de moartea Alexandrei a facut accident vascular!

Situatie disperata in cazul Caracal! Fostul sef de la Permise Olt, Florin Hoara, cel care a vorbit de 31 de ori cu Dinca inainte de moartea Alexandrei, este in stare foarte grava

Incredibil ce se intampla in acest moment in cazul Caracal! Daca lui Gheorghe Dinca i s-a prelungit arestul preventiv pentru inca 30 de zile dupa ce a povestit, cu lux de amanunte, cum le-a agresat, violat si apoi ars pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, acum, un nou blestem pare sa perturbe oamenii din preajma criminalului.

Din ultimele informatii, Florin Hoara, fostul sef alServiciului Public Comunitar Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor Olt, barbatul cu care Gheorghe Dinca ar fi vorbit de mai bine de 31 de ori la telefon inainte de disparitia Alexandrei, a suferit un accident vascular cerebral, care i-ar putea fi fatal. El se afla internat, de mai multa vreme, la un clinica din Capitala, unde, sustin apropiatii, ar fi tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor medicale.
loading...
Tot necazul ar fi avut loc in urma cu aproximativ o luna, atunci cand Florin Hoara a cazut din picioare, potrivit unor surse OLT-ALERT.RO. ”Initial, el a fost transportat la Spitalul Caracal, ulterior fiind transferat la un spital din Capitala, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, care insa doar la mentinut in viata, nu l-a ajutat si sa depaseasca starea critica! Barbatul ramane intr-o stare extrem de grava, el fiind tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor medicale”, au mai precizat aceleasi surse.
Florin Hoara a suferit accidentul vascular cerebral dupa ce a fost audiat in cazul Caracal, in calitate de martor. De altfel, Gheorghe Dinca este in stare de soc de cand a aflat ce se intampla cu barbatul, despre care pretinde ca este o buna cunostinta, care insa nu are legatura cu disparitia fetelelor. ”Au existat mai multe convorbiri telefonice intre noi in luna in vara, dar era vorba despre o tranzactie a unui teren de al meu de 50.000 de euro”, a spus Dinca la audieri. Lucrul acesta a fost confirmat si declarat chiar si de Hoara in fata anchetatorilor, dar acesta a fost marcat de intreeaga situatie, cu retinerea criminalului, intrucat achizitia a ramas in aer, iar el ar fi achitat i-ar fi achitat banii, situatie ce l-ar fi suparat peste masura pe fostul seful SPCRPIV (Serviciului Public Comunitar Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor Olt)

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro