Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au despartit?

De ceva vreme incoace, de cand au recunoscut ca s-au impacat, intre Carmen de la Salciua si Culita Sterp parea sa curga doar lapte si miere, cu atat mai mult cu cat declaratiile lor de dragoste si planurile de viitor pe care si le-au facut indicau ca, de aceasta data, relatia lor va dura pentru tot restul vietii.

Cu toate acestea, de cateva zile incoace, ceva se intampla intre ei, iar cei din preajma frumoasei Carmen de la Salciua si a lui Culita Sterp banuiesc ca nu e ”de bine”.

Mai exact, relatia dintre ei pare sa fie din ce in ce mai rece, asta in cazul in care exista. Astfel, Carmen de la Salciua si Culita Sterp nu se mai urmaresc reciproc pe conturile de socializare si refuza amandoi sa raspuna la intrebarea fanilor cu privire la relatia lor. Mai mult decat atat, cei doi au participat impreuna, la Severin, la o petrecere de pomina, Carmen de la Salciua si Culita Sterp fiind invitati pentru a canta la nunta. Doar ca, spune un martor de la evenimentul cu pricina, lucrurile au parut clare pentru toti cei de acolo. Mai exact, Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au ignorat intreaba noapte, au cantat separat, au stat la mese diferite si, mai mult decat atat, nu au ajuns la nunta impreuna, iar de plecat au facut-o separat. ”Au fost la o nunta in Severin, au cantat separat, au stat la mese diferite, nu au vorbit. Dar eu cred ca se vor impaca”, ne-a destainuit martorul cu pricina, precizand ca, de-a lungul intregii seri, cei doi s-au uitat unul la celalalt, fara sa zambeasca, fiind vizibil deranjati de ce se petrece intre ei.

Cu toate acestea, atat Carmen de la Salciua, cat si Culita Sterp, refuza sa vorbeasca despre relatia lor, daca mai exista una…

loading...
Mai mult decat atat, surse din anturajul celor doi sustin ca marea impacare este o strategie de promovare, solistii avand foarte multe spectacole de cand sunt impreuna. In plus, se bucura de numeroase aparitii in media, un alt aspect benefic carierei protagonistilor nostri.

„Ei sunt impreuna mai mult de ochii lumii. Se cearta mereu si nu comunica asa cum ar trebui. In plus, el are foarte multe admiratoare care-l cauta insistent atat la telefon cat si pe retelele de socializare, lucru care o enerveaza teribil pe Carmen. Iar de acolo pleaca multe crize de gelozie, neincredere… La randul lui, si Culita este nemultumit. Ii reproseaza fostei sotii ca este „narcisista”, ca vorbeste numai despre ea si ca nu este atenta la nevoile celor din jurul ei.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp, divort cu scandal si impacare discreta
Dupa ce au aparut primele imagini de la ziua de nastere ale frumoasei Carmen de la Salciua, publicate in exclusivitate de WOWbiz.ro, in care Culita Sterp parea sa fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat sa comenteze relatia pe care o au timp de cateva saptamani. Intr-un final, dupa indelungi negocieri, cei doi au recunoscut ca sunt impreuna. De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, intre Culita Sterp si Carmen de la Salciua se purtau discutii, pe ascuns, cu cateva saptamani inainte ca relatia lor sa se concretizeze. ”Carmen si Culita vorbeau pe ascuns, la telefon. Banuiesc ca el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericita ca s-a intamplat asa. Au vorbit destul de mult, o faceau de fiecare data cand aveau cateva momente libere, de singuratate. Atunci au deschis discutia despre impacare, iar Carmen i-a pus cateva conditii”, ne-a spus, in exclusivitate, o persoana apropiata din preajma celor doi. Mai mult decat atat, pentru a o convinge pe Carmen de la Salciua de intentiile sale cat se poate de onorabile, Culita Sterp a facut si o serie de gesturi care i-au dovedit artistei ca nu se joaca. ”A avut grija sa o lase mai moale cu Plusica, sa nu se mai vada cu ea. Carmen a vazut ca fostul ei sot nu glumea cu privire la relatia pe care si-o doreste cu ea, asa ca a inceput si ea sa se schimbe fata de Cosmin Isaila, sa raceasca treptat relatia. Apoi au discutat despre viitorul lor impreuna, iar Carmen i-a cerut un lucru cat se poate de simplu lui Culita: sa nu o mai insele vreodata. Iar el a jurat ca nu va mai calca stramb si a plusat marturisindu-i ca se gandeste la o familie mare alaturi de ea. Carmen, cand a auzit de asta, i-a si dat papucii lui Cosmin Isaila si s-a intors la Culita. Normal, Culita a facut, intre timp, toate demersurile pentru a-si linisti familia, mai ales ca cei din partea lui au facut-o praf pe Carmen cand era in divort de el”, ne-a mai spus sursa citata despre ce se petrecea intre Carmen d ela Salciua si Culita Sterp.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro