Cati bani castiga, de fapt, la o cantare Jador

Prezenta lui Jador la „Puterea dragostei” i-a marit uluitor cota acestuia printre cantaretii de manele.

Jador sustine cantari atat in tara, cat si in strainatate, pentru romanii din diaspora, iar concertele i-au umplut deja buzunarele cantaretului.

Jador sustine, in medie, 12 cantari pe luna. Onorariul lui si al formatiei este de 4.000 de euro pentru un concert care dureaza o ora si jumatate. La aceste sume se adauga banii pe care spectatorii ii arunca la lautari, iar aceste sume sunt si ele considerabile.

Numai din onorarii Jador incaseaza lunar circa 50.000 de euro, din care ramane cu mai bine de jumatate dupa ce isi plateste instrumentistii.

loading...
La veniturile lui Jador se adauga si sumele pe care le incaseaza de pe YouTube, vlogul lui, dar mai ales piesele avand vizualizari uluitoare.

Mocanu a povestit intr-un live ca Jador s-a suparat pe el si a dezvaluit si motivul.

Jador, Mocanu si Andra au fost in club, iar Mocanu si Andra au plecat, la un moment dat, lasandu-l acolo pe Jador. Acesta s-a suparat.

Mocanu a explicat tot intr-un live facut din Germania. El a marturisit si ca l-a impacat ulterior pe Jador.

„Sunt in Germania, nici nu stiu unde sunt in Germania. Stati linistit, manjilor, ca asta-i de la Andra (n.r.: semn). Sa fie sigura ca nu agat nimic pe aici.

Da, e suparat ca el s-a dus in club, am fost si noi si la un moment dat nu l-am mai vazut. Andra mi-a zis ca o tin in frig, am plecat si mi-a dat Jador mesaj, ca unde esti, ca daca nu te intorci nu mai esti prietenul meu.

loading...
Mai, nebunule, te-am asteptat… dar l-am impacat”, a povestit Mocanu in live.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro