Ce se intampla, in aceste momente, cu trupul neinsufletit al lui Cornel Gales

Cornel Gales s-a stins din viata, pe 1 decembrie, in urma unui cumplit accident de masina care a avut loc in Spania, langa Valencia, urmand ca, pe 10 decembrie, trupul neinsufletit al acestuia sa ajunga in Romania.

Cu toate acestea, spun sursele noastre, se pare ca sunt mici probleme cu repatrierea trupului neinsufletit al lui Cornel Gales, procedurile fiind, pare-se, extrem de complicate si, evident, scumpe.

”Inca nu stim cum va fi adus. Probabil ca va fi transportat cu masina, este cea mai convenabila varianta, intr-un sicriu cu aer conditionat. Am inteles daca va fi adus cu avionul, asa cum e procedura, va fi inchis in sicriu de zinc si nu mai poate fi descoperit deloc. Decizia este la Viviana”, ne-a spus un prieten apropiat de-al regretatului Cornel Gales. Mai mult, ne-a precizat amicul lui Cornel Gales, daca se va lua decizia ca sicriul sa fie adus cu masina, cu un dric, din Valencia, se va pleca spre Romania cu cateva zile mai devreme si nu pe data de 10, asa cum era stabilit. ”O sa faca vreo doua zile pe drum. Se va apela la aceasta varianta daca cei de la firma care se va ocupa de transport vor garanta ca totul va fi in regula cu sicriul dotat cu aer conditionat”, ne-a mai spus sursa citata.

”A fost foarte complicat sa il aduca, pana la urma Viviana a platit tot, a rezolvat tot! Cornel Gales se va intoarce, dar lucrurile lui raman acolo, pana la terminarea anchetei. Si, probabil, pentru totdeauna, pentru ca doar o ruda de gradul I poate sa le ia. Si asa Viviana s-a chinuit enorm de mult sa rezolve pentru repatrierea lui Cornel, a fost foarte complicat, pentru ca autoritatile spaniole sunt foarte stricte. Dar s-a descurcat, a rezolvat. Cornel Gales va fi adus in tara pe 10 decembrie, iar inmormantarea va avea loc pe 12 decembrie, la cimitirul Straulesti, chiar langa Zanica lui. Sunt usurata, acum, ca el se va intoarce aici, unde ii este locul, langa Ileana lui”, ne-a spus, in exclusivitate, Doina Belu, nasa de cununie a lui Cornel Gales si a artistei Ileana Ciuculete.

loading...
Ziua de 1 decembrie a fost una dramatica pentru toti apropiatii lui Cornel Gales. Vestea ca acesta a murit intr-un accident de masina, intr-un orasel de langa Valencia, i-a luat pe toti prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat cateva ore, pana cand, intr-un final, au venit tristele confirmari. Cornel Gales avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte inainte de tragedie si a murit intr-un accident de circulatie. „Din pacate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu stiu ce sa zic. Dumnezeu sa il odihneasca…”, ne-a spus Viviana in seara zilei de 1 decembrie, vestea trista ca a murit Cornel Gales fiind astfel devenita realitate.
”Am auzit, nu pot sa bag mana in foc, dar am auzit ca nu era, de fapt, el la volan. Asa am inteles, cica ar exista inregistrari din momentul accidentului si cica ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav… Dar, repet, sunt informatii pe care le primesc si eu, nu sunt 100%. Oricum, este o ancheta a politistilor spanioli, sper sa aflam cat mai repede ce s-a intamplat acolo, cu adevarat”, ne-a spus, in exclusivitate, Doina Belu, nasa lui Cornel Gales.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro