Ce spune Politia Romana despre Luiza Melencu

Ce spune Politia Romana despre Luiza Melencu? Gheorghe Dinca a sustinut ca a omorat-o, dand si detalii despre ce a facut cu trupul ei, dar autoritatile sunt de alta parere.

Gheorghe Dinca a dezvaluit in detaliu ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Ucigasul a cedat si a scris cu mana lui ce le-a facut celor doua tinere din Caracal. La inceputul lunii noiembrie, a explicat ce a facut cu trupul tinerei pe care a luat-o la ocazie in data de 14 aprilie a anului curent. Dupa ce a inceput sa poarte o conversatie cu aceasta, recunoaste ca: „M-am infierbantat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam”. Inculpatul a trecut repede la fapte si i-a propus 30 de lei pentru a purta cu aceasta relatii intime. Pentru ca a refuzat, Dinca a legat-o cu o curea, a lovit-o si a legat-o si la ochi. „In aceeasi zi, in camera unde dormea inculpatul Gheorghe Dinca, prin constrangere au violat-o pe tanara lipsita de libertate”, a declarat Giorgiana Hosu, procuror-sef DIICOT. Pe data de 17 aprilie, dupa 4 zile de chin, Luiza a murit in casa lui Dinca.

„Am luat o carpa inmuiata in motorina si am bagat-o pe fereastra butoiului dupa care i-am dat foc carpei, luand si corpul foc, aruncand in butoi deseuri de plastic. Am mers in casa si am adunat tot ce am crezut ca trebuie ars si am pus pe foc – aruncand cand scadea focul tot felul de deseuri de plastic. Dupa ce au ars de tot, am miscat cu un lemn sa vad ce este in butoi si am vazut bucati de oase si cenusa. Am intrat casa si am stat pe pat, lungit, adormind”

Pe site-ul oficial al Politiei Romane, apare in cotinuare cazul Luizei, semn ca exista procente care care sa-i faca pe politisti sa nu creada cele spuse de Dinca si sa caute in continuare. In dreptul pozei Luizei Melencu se afla semnalmentele acesteia si alte detalii, pentru ca oricine sa o poata recunoaste.

loading...
Semnalmente
Inaltime:160 cm, Greutate:0 kg, Corpolenta:ATLETIC, Culoare par:SATEN, Lungime pAr:LUNG, Contur fata:OVAL, Culoare ochi:CAPRUI
Detalii
In ziua de 14.04.2019, a plecat de la domiciul deplasandu-se in municipiul Caracal, judetul Olt, si nu a mai revenit pana in prezent. Semnalmente: inaltime 160 cm, costitutie atletica, fata ovala, par saten, lung, ochi caprui. La data plecarii susnumita era imbracata in pantaloni tip blugi elastici de culoare albastru, pulovar de culoae negru, tenesi de culoare albastru.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro