Cine se va ocupa de inmormantarea lui Cornel Gales?

Cel mai bun prieten al lui Cornel Gales a oferit detalii incredibile dspre ce se intampla chiar in acest moment cu trupul fostului sot al Ilenei Ciuculete.

Silviu Lepadat a dat noi declaratii intr-o emisiune televizata de la Antena Stars. Cel mai bun prieten de-al vaduvului Ilenei Ciuculete stie cu exactitate ce s-a intamplat la locul accidentului.

Vestea mortii lui Cornel Gales a fost confirmata atat de iubita si nasa lui, dar si de cel mai bun prieten al lui, Silviu Lepadat.

„In primul rand si eu am fost socat de veste cand m-au sunat toti stiind ca sunt un prieten apropiat de-ai lui si nici nu am cuvinte. El ar fi murit intr-un accident de masina intr-o localitate de langa Valencia, la Torrent. Acolo stiam ca se duce frecvent sa manance, e un restaunrant al unui roman. El era in masina cu un prieten de-al lui, Sorin, de care toata lumea spune ca ar fi condus, dar Viviana mi-a spus ca nu ar fi condus Cornel, dupa imagninile de pe camerele de luat vederi. El ar fi fost pe scaunul din dreapta.”, a decalarat Silviu, despre momentul accidentului.

loading...
Silviu Lepadat spune ca a vorbit ultima oara cu regretatul impresar fix de ziua lui, de 11 noiembrie. Silviu spunea ca nu parea a fi suparat si era foarte glumet in ziua respectiva. Mai mult, prietenul lui Cornel Gales a explicat sirul de postari depresive.

„De abia astept sa vin in tara sa ma mai iei si pe mine la un spectol doua. El a suferit mult ca a iesit din lumea artistica. Din cauza presiunii care era in tara, din cauza presei, a plecat in Spania. Daca te uiti la el pe Facebook mereu isi posta melodia de la Talisman ‘Atat de singur’ si chiar l-am intrebat ce are. Mi-a spus ‘Bai Silviule, ma simt departe’.”, a mai spus Silviu Lepadat in cadrul aceleasi emisiuni.

Postul Antena Stars a derulat o serie de imagini suprinse de camerele de supraveghere, care prezinta un accident cumplit in care un autoturism s-a facut praf, in urma impactului. In tot acest timp, invitatii din platou comentau moartea lui Cornel Gales.

Este deocamdata incert daca imaginile prezentate pe post au legatura sau nu cu moartea lui Cornel Gales.

loading...
Prietenul lui Cornel Gales a mai adaugat ca de inmormantare se va ocupa Viviana, cat si prietenii apropiati.
„Viviana va ajunge azi la pranz in Spania. Asteapta un oficial al autoritatilor din Spania. Presupun ca Viviana, in primul rand, se va ocupa, dar nici nu am stat sa ne gandim la chestiile astea pana nu se confirma oficial. Eu am sunat si alte cunosstinte de-ale mele din Spania si toata lumea a auzit de accident. Deci accidentul s-a produs. Romand declarat in accident a fost, iar Sorin nu spunea de nebun ca a fost implicat in accident. De inmormanatare cred ca o sa ne ocupam noi. El are o fata, dar nu am numarul ei de telefon. Cred ca a aflat si ea de la stiri.”, a spus Silviu Lepadat la Antena Stars.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro