FIICA ANDREEI ESCA ESTE INSARCINATA?!

Fanii au cazut pe ganduri dupa ce in mediul online a aparut o fotografie in care Mario Fresh o tine in brate pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Totul a pornit de la gestul tandru al baiatului, iar foarte multi dintre privitori s-au intrebat daca nu cumva va urma, cat de curand, un anunt surprizator.

Cu mainile asezate pe… burtica Alexiei – asa cum se intimpla in cazurile in care cuplurile asteapta un bebelul -, Mario Fresh o saruta pe obraz pe iubita sa, iar atitudinea a ridicat imediat semne de intrebare. Admiratorii cuplului au presupus ca poate fi vorba despre o sarcina, insa este evident ca nici Alexia si nici Mario nu au spus, cel putin deocamdata, nimic despre o astfel de perspectiva. Insa speculatiile nu lipsesc niciodata in lumea showbizului si, de multe ori, ”nu iese fum fara foc.”

”Inca o zi pana vine Mosu!!! ???????? Cine a fost cuminte sa lase ????? in comentarii. Ce va doriti sa gasiti sub brad anul acesta ?????”, a scris Mario Fresh pe pagina sa de Instagram.

Alexia Eram si mama ei au acceptat, recent, sa realizeze un interviu. Alexia si Andreea si-au pus reciproc intrebari simple, dar au aparut si unele ceva mai delicate! Nu mai e un secret pentru nimeni ca, de mai bine de un an, Alexia Eram isi imparte viata intre Bucuresti si Londra… Desi stie aproape totul despre fiica sa, Andreea Esca si-a dorit sa afle acum si fanii sai cum arata o zi din viata frumoasei tinere, astfel ca a rugat-o sa expuna amanunte in acest sens.

loading...
“Foarte diferit, daca sunt in Londra sau Bucuresti. In Bucuresti nu am timp sa respir – sala, filmari, trend challenge pentru A List Magazine, emisiuni, shootinguri, intalniri cu clienti, evenimente, lucrez la proiecte, fac vloguri. In Londra – facultate, sala, research in oras, lucrez la proiecte pentru scoala, dar si pentru mine, fac vloguri, ies cu prietenii. Sincer, mai bine ramaneam copil. Glumesc si nu prea… pentru ca maturitatea asta vine si cu foarte multe responsabilitati si griji. Nu mai depinzi de parinti, asa cum o faceai cand erai copil, trebuie sa te descurci singura intr-o oarecare masura. Intretinere, curat, deadline-uri, economii… Intotdeauna am vrut sa fiu cat mai mare, dar sincer acum as ramane la 18 ani”, a dezvaluit Alexia Eram pentru unica.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro