FIICA LUI GHEORGHE DINCA, PRIMELE DECLARATII DUPA CE FRATELE EI I-A ATACAT PE JURNALISTI

Fiica lui Gheorghe Dinca, primele declaratii dupa ce fratele ei i-a atacat pe jurnalisti.

Daniela Dinca isi insotea fratele in acele momente si a fost martora la cele intamplate. Cu toate astea, fiica lui Gheorghe Dinca spune ca fratele sau a reactionat in acest fel pentru ca a fost injurat. Fiul lui Gheorghe Dinca a fost gasit de politisti. Daniel urmeaza sa fie audiat la Sectia 2 de Politie din Capitala.

Nu a fost o agresiune. A fost o jignire de la ei, catre mama, o impinsatura, pentru ca nu poti sa o numesti agresiune, atata timp cat in secunda urmatoare, noi ne-am vazut de drum. A fost pur si simplu o iesire, ca s-a intors inspre ei. Pai, ca i-a cazut lui din mana, scuza-ma, daca i-a cazut lui din mana… Cu ce este fratele de vina?”, a declarat Daniela Dinca pentru ”Acces Direct”.

Andrei Rotaru, unul dintre jurnalistii agresati de fiul lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre incidentul petrecut astazi.

loading...
”Din fericire eu am reusit sa ies din acel context si sa cer ajutoare. Am fost la jandarmii aflati la intrarea din Ministerul Comunicatiilor, acolo unde se afla si CNA, insa cei de acolo nu ne-au putut ajuta. Asa ca am sunat la 112 in acele momente.

Nu a durat foarte mult interventia, insa mai important in momentul de fata este starea colegilor nostri care au fost examinati de doctori. Sunt lovituri destul de puternice si ramane de vazut ce se va intampla. Am intrat in sediul ministerului, le-am cerut ajutorul jandarmilor, ca avem nevoie sa intervina cineva, si ne-au spus sa sunam la politie.

Noi suntem in aceste momente la sectia de politie, ni se vor lua declaratii. Agresorul este cautat in acest moment”, a declarat jurnalistul agresat pentru Antena 3.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro