Fiul lui Gheorghe Dinca a fost lasat sa plece dupa ce i-a agresat pe jurnalistii aflati in fata sediului

Fiul lui Dinca, Daniel Dinca, i-a agresat marti pe jurnalistii aflati in fata sediului Consiliului National al Audiovizualului (CNA), informeaza posturile Romania TV si Antena 3, direct afectate de agresiunea acestuia.

UPDATE- ora 7.50: Fiul lui Gheorghe Dinca a fost audiat in noaptea de marti spre miercuri iar apoi a fost lasat sa plece, fara ca politistii sa emita o masura restrictiva impotriva sa.

UPDATE – ora 18.15: Daniel Dinca a mers in aceasta seara la Sectia 2 Politie pentru a da declaratii, dupa ce i-a agresat pe jurnalistii de la sediul CNA. Inainte de a se preda, acesta a avut o interventie telefonica la Antena 3.

„Cand vine politia dau declaratii, nu e nicio problema. Doi colegi de-ai dumneavoastra au facut tot posibilul sa insceneze tot sa aveti publicitate la televizor pe seama familiei”, a declarat fiul lui Gheorghe Dinca. Fiul lui Gheorghe Dinca venise impreuna cu sora sa la CNA pentru a depune plangere impotriva mai multor televiziuni. La iesire, acesta a luat la bataie, pur si simplu, jurnalistii prezenti in fata sediului institutiei, acestia dorind sa stea de vorba cu el. Intrebat despre tatal sau, fiul lui Dinca s-a intors si a inceput sa il loveasca pe operatorul Antena 3.

loading...
Colegul sau, reporter, s-a dus sa sune la 112, timp in care fiul lui Gheorghe Dinca l-a lovit cu pumnii pe operatorul postului Romania TV. Cele doua posturi TV au anuntat ca vor depune plangere penala pe numele sau. Politia il cauta acum pe agresor, masina sa fiind data in urmarire. Potrivit Romania TV, acesta s-ar indrepta catre Arad.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro