Gheorghe Dinca cere mii de euro televiziunilor pentru a acorda un interviu.

Gheorghe Dinca a anuntat, prin avocatul sau, ca vrea sa faca declaratii in fata presei. Insa „dezvaluirile” costa. Inculpatul acuzat de DIICOT ca a ucis doua fete cere mii de euro pentru un interviu in care „va raspunde numai la intrebarile cu care e de acord”.

L-am contactat pe avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca, pentru a afla care e pretul unui interviu. Claudiu Lascoschi ne-a precizat ca Dinca e de acord sa faca dezvaluiri „numai televiziunilor”, iar tarifele difera, in functie de cerere.

Daca sunt mai multe televiziuni care vor filma acele declaratii, suma e mai mica. 2000 de euro, de pilda, daca sunt cinci televiziuni. Cine vrea exlusivitate, ar trebui sa plateasca toata suma: 10.000 de euro.
loading...
Conform avocatului Lascoschi, nu este prima oara cand Dinca si-a exprimat dorinta de a face declaratii publice contra cost. „Insa acum este decis, nu exista posibilitatea ca el sa se razgandeasca”, spune avocatul. Interviul cu Dinca ar fi unul atipic, pentru ca el a anuntat ca doreste sa primeasca intrebarile dinainte si ca nu va raspunde decat la cele care-i convin. In acest moment, Dinca nu ar putea vorbi cu presa decat cu acordul procurorilor de la DIICOT care ancheteaza cazul lui. „Acum el vrea sa vada ce oferte primeste. Declaratiile vor fi facute dupa ce se incheie urmarirea penala si va fi trimis in judecata”, spune avocatul Claudiu Lascoschi.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro