Gheorghe Dinca, depistat cu o boala grava in spatele gratiilor!

Ce se intampla cu presupusul criminal din Caracal.

Gheorghe Dinca, presupusul criminal al celor doua fete din cazul Caracal, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a fost depistat cu o boala grava.

Barbatul care este inchis de la finalul lunii iulie a ajuns si la Spitalul Penitenciar Jilava, acolo unde a fost supus mai multor investigatii medicale, dar si tinut sub supraveghere.

In urma controalelor, psihiatrii spitalului au ajuns la concluzia ca Gheprghe Dinca sufera de depresie si au hotarat sa ii administreze pastilele necesare.

loading...
Potrivit unor surse, Dinca ar suferi de anxietate severa si de caderi nervoase si nu doar o singura data barbatul a fost vazut plangand in spatele gratiilor.

„Il enerveaza detinutii. Simte ca nu mai poate detine controlul. In fata lor e un alt om. Se vede ca ii este teama, se plange ca-l injura, ca-l scuipa, ca-l ameninta, ca-i vorbesc urat. Probabil, abia acum incepe sa inteleaga ce-l asteapta dupa gratii. In realitate, Dinca e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei.

„Gheorghe Dinca vorbeste despre Dumnezeu in inchisoare si nu doar din cand in cand, ci intruna, semn ca pare resemnat cu ce i se intampla si doar un ajutor divin il poate salva. De altfel, a cerut si un preot, pentru a se confesa, mai mult are si o Biblie in celula”, au povestit persoane ee la inchisoare in care se afla criminalul din Caracal, informeaza a1.ro.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro