Imaginile pe care Andreea de la Puterea Dragostei le vrea sterse pe internet! Acum cativa ani, blonda era de nerecunoscut

Pe internet au aparut imagini cu Andreea de la Puterea Dragostei, de acum cativa ani. Blondina care a fost la un pas de a se cupla cu Livian era de nerecunoscut.

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai wow concurente din acest sezon. Frumoasa blondina are 30 de ani si este asistent medical. Spera ca in emisiune sa gaseasca un barbat alaturi cu care sa aiba o relatie frumoasa si o familie fericita.

Aparitiile din emisiune ale Andreei, dar si imaginile pe care ea le publica pe retelele de socializare, demonstreaza ca blondina este o femeie sigura pe ea si constienta de atuurile fizice pe care le are, fiind si una dintre cele mai mature concurente ale acestui sezon.
loading...
Fanii emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D au gasit fotografii din trecutul Andreei, pe care blonda le-ar vrea, cu siguranta, sterse de pe internet. Acum cativa ani, ea era de nerecunoscut si avea un stil vestimentar complet diferit de ceea ce se vede astazi la televizor.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro