Impacari de Craciun, dupa despartiri cu scandal! Cum au petrecut vedetele sarbatorile in familie

Oana Roman si sotul ei, Marius Elisei, au ajuns la pace si au luat impreuna masa de Craciun si au impartasit bucuria cadourilor alaturi de fiica lor.

Chiar si Calin Geambasu a renuntat la dusmanie si dupa doi ani lungi de scandal cu tatal sau, cei doi s-au impacat in ajun de Craciun.

„Cineva mereu trebuie sa faca primul pas… Se apropie Ajunul Craciunului si ar trebui sa ne cuplam cu tot Sinele la Iubire si Impacare, sarbatorind Nasterea Domnului. Craciunul nu este despre cadouri…Le multumesc celor care m-au indemnat sa-l sun pe tatal meu aflat acum in spital, chiar daca a trebuit sa aflu acest lucru din presa, nu de la el. I-am ascultat pe acei oameni buni si mi-am urmat inima. L-am sunat si am vorbit vreo 20 de minute. Dupa 2 ani. Poate tatal meu va simti, va reflecta si va intelege din cele ce i-am spus. Deocamdata, ii doresc sa se faca bine!”, a povestit pe pagina sa de Facebook Calin Geambasu.

Craciunul a fost perfect si pentru Andreea Mantea. A dorit sa-si faca fiul sa simta si el magia sarbatorilor, asa ca vedeta a impartasit cu fanii ei momentele fericite. Pe pagina ei de socializare, vedeta a aratat cat de fericit este David, fiul ei, in compania tatalui sau, Cristi Mitrea. Cei doi fosti iubiti au lasat la o parte orice neintelegere si au dorit sa ii ofere fiului lor un Craciun de neuitat.
loading...
„Am impodobit bradul cu Cristi Mitrea si David. Ce a iesit? Prapad”, a scris Andreea Mantea in descrierea unui filmulet postat pe YouTube.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea nu sunt la primul evenimtent petrecut impreuna ca familie. Cei doi au decis sa fie parinti buni pentru David, chiar daca ei nu mai formeaza un cuplu.

Ne intelegem foarte bine, comunicarea este foarte buna pentru a-l creste pe David. Am facut o intelegere. Au fost lucruri pe care trebuia sa le lasam sa se sedimenteze. Ce trebuie sa facem e foarte simplu: sa avem grija ca David sa nu simta tensiunile dintre noi. Suntem o familie pana la urma si o sa ne ajutam unul pe altul ori de cate ori e nevoie”, spunea Cristian Mitrea recent.

Chiar daca sunt despartiti de doi ani, nici Connect-R si Misha nu au putut sta despartiti de Craciun. Cei doi au plecat in vacante prin strainatate, alaturi de fiica lor, Maya, si se pare ca si sarbatorile acestea au decis sa le petreaca impreuna, de dragul fetitei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro