Irina Rimes, internata de urgenta la spital si urmeaza sa fie operata

Irina Rimes este internata de urgenta la spital si a anulat concertul pe care il avea programat in aceasta seara la Iasi.

Irina Rimes va incepe noul an cu stangul, dupa ce a a fost internata de urgenta la spital din cauza unor probleme grave de sanatate.

Irina Rimes ar fi trebuit sa cante in aceasta seara la Iasi si anuntat printr-un video ca nu va mai ajunge la concert si ca urmeaza sa intre in sala de operatie.

„Buna dimineata, dragii mei, bine mai putin buna pentru mine. Eu care m-am tezit la spital internata
Fac acest video ca sa spun ca imi pare nespus de rau ca programul din seara asta de la Iasi se anuleaza. Am fost internata aseara in spital, cu o problema grava de sanatate, medicii nu ma lasa sa plec acasa pentru acasa pentru ca am hemoragie interna. In doua sau trei ore intru in operatie, sa-mi tineti pumnii si vreau inca o data sa spun ca imi pare extrem de rau ca nu sunt in noaptea de Revelion acolo.”, este mesajul transmis de Irina Rimes.

loading...
Reprezentantii Primariei Iasi au transmis un comunicat prin care au anuntat ca artista nu va mai urca se scena in aceasta seara. Redam comunicatul mai jos: „Super concert si focuri de artificii in noaptea de Revelion. Cu ocazia trecerii in Noul An Primaria Municipiului Iasi va oferi din nou iesenilor traditionalul concert si focuri de artificii.
Din pacate, programul anuntat initial al concertului a suferit o modificare de ultima ora. In cursul diminetii de astazi, 31 decembrie, municipalitatea a fost anuntata de firma contractata sa organizeze concertul ca, din motive de sanatate, Irina Rimes nu mai poate ajunge la Iasi.
Firma de impresariat si productie (Global Records) care se ocupa de cariera artistei a trimis un comunicat de presa oficial in acest sens, pe care il redam integral:
Perioada extrem de aglomerata din ultimele luni si-a pus amprenta asupra Irinei, care insa promite ca imediat cum se va recupera va reveni pe scena, cu forte proaspete. Artista este internata in spital din cauza unei probleme grave de sanatate si necesita recuperare medicala de urgenta.
«Regret ca trebuie sa anulez concertul din seara aceasta. Publicul din Iasi este foarte apropiat sufletului meu si imi doream mult sa pot canta astazi acolo, la trecerea dintre ani. Din pacate, a intervenit o problema de sanatate ce ma obliga sa raman in spital in acest moment. Cu siguranta ma voi revansa fata de publicul din Iasi si abia astept urmatorul concert acolo, o sa fie magic, va promit!», a declarat Irina Rimes”.`

In aceste conditii, municipalitatea va compensa absenta Irinei Rimes prin evolutiile altor doi artisti, anume Nicole Cherry si Mario Fresh, in speranta ca spectacolul va ramane la acelasi nivel calitativ.
Restul spectacolului va ramane nemodificat si va include, la miezul noptii, si focuri de artificii, sincronizate pe fond muzical personalizat, cu durata de minimum 10 minute
„Imi pare nespus de rau de aceasta situatie. Am luat legatura personal cu Irina Rimes, starea ei de sanatate este destul de precara si ii doresc, alaturi de toti iesenii, insanatosire grabnica! O asteptam cu drag pe Irina Rimes la un alt concert in orasul nostru, cu urmatoarea ocazie. Dragi ieseni, va astept cu drag la Palatul Culturii sa ne bucuram impreuna de concert si artificii si sa sarbatorim impreuna trecerea dintre ani!”, a declarat primarul Mihai Chirica.

sursa wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro