Iubitul Luizei spune tot! Detalii uluitoare in cazul Caracal

Una dintre prietenele si colegele Luizei,Alina Tobosaru, v-a fi reaudiata azi, pentru a 3-a oara, de procurorii DIICOT. Alaturi de ea v-a fi audiat si iubitul Luizei Melencu, Alex Dutu.

„O ora si jumatate m-au tinut in birou. M-au intrebat de mai multe ori cum era Luiza, ce fel de haine purta, daca avea prieten, daca a avut mai multi iubiti. De cele mai multe ori m-au intrebat ce fel de haine purta. Le-am spus ca era o fata buna, ca invata bine, ca nu umbla prin baruri, nu fuma. Ei iar ma intrebau aceleasi lucruri. Nu inteleg de ce pun intrebarile astea. Ajuta toate astea la gasirea prietenei mele?”, a declarat Alina Tobosaru, la sediul politiei din Dolj, pe 16 octombrie.

Procurorii l-au chemat si pe iubitul Luizei, desi fusese citat, insa presa a descoperit ca el, de fapt, nu fusese audiat niciodata.

„Copilul meu nu a fost niciodata audiat de procurori, desi nu e normal. Daca era un derbedeu, daca punea pe cineva sa o rapeasca? Procurorii erau obligati sa verifice, dar n-au facut-o. Asta demonstreaza, zic eu, ce fel de ancheta s-a facut in cazul Luizei. Fiul meu era in Italia cand s-a intamplat nenorocirea, a vorbit doar cu un politist din Radomir, il tot intreba ce fel de fata e Luiza. Apoi, dupa ce a disparut Alexandra, l-au sunat procurorii din Bucuresti. Au zis ca-l suna, ca vor sa faca si un video cu el, dar nu au mai dat niciun semn”, a declarat mama lui Alex la inceputul lunii septembrie.

loading...
Pe langa cei doi apropiati ai Luizei, si mama si bunicul fetei vor fi reaudiati de procurorii DIICOT.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro