Jador, despre ce s-a intamplat la Londra cu Ella

Ce le-a transmis Jador fanilor sai.

La scurt timp dupa ce Ella a fugit la Londra pentru a se vedea cu Jador, concurentul din casa Puterea dragostei a decis sa lamureasca lucrurile.

Desi Ella a lasat sa se inteleaga faptul ca intre ei s-au intamplat mai multe lucruri, Jador a decis sa ii lamureasca pe fanii sai, care doresc sa il vada fericit. Iar daca acest lucru nu s-a intamplat cu Simina, multi sperau ca Ella va fi cea care va reusi sa ii faca sa o uite pe iubita lui Zanoaga.

Jador a scris pe pagina sa de socializare un mesaj catre „jadorasii” lui, asa cum obisnuieste sa ii alinte pe fani:

loading...
„Dragi oameni, dragi Jadorasi!
Imi doresc sa va transmit un lucru si sper sa fiu inteles! Imi doresc din suflet sa nu mai faceti postari la adresa mea si a Ellei, nu mai insistati pe acest subiect!

Intre mine si Ella ce-a fost, a fost..este de domeniul trecutului…Eu cu Ella nu mai am nicio legatura, nicio relatie si probabil nici nu vom avea vreodata…in momentul de fata fiecare este pe drumul lui…fiecare face ceea ce considera ca e mai bine pentru el….stiu ca sunteti multe persoane cu pareri diferite…dar trebuie sa intelegeti un lucru…

Eu voi face intotdeauna ceea ce consider ca este mai bine, ceea ce consider ca ma va face fericit! Va multumesc pentru sprijin, pentru sustinere, pentru simplul fapt ca imi sunteti alaturi chiar daca sunt greu de inteles uneori ! Asta am simtit sa va transmit in acest moment! Consider ca e mai bine asa, consider ca aveti dreptul sa stiti acest lucru!”, a scris Jador pe pagina sa, iar multi fani l-au incurajat si l-au sfatuit sa faca ceea ce este mai bine pentru el.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro