Lidia Buble si Razvan Simion, despartiti de Sarbatori

idia Buble si Razvan Simion nu vor fi impreuna de Sarbatori. Fiecare si-a facut planuri pentru aceste zile, insa separat. Artista va merge acasa la parintii ei, unde prezentatorul TV inca nu are ce cauta. Motivul pentru care care cei doi sunt despartiti de Sarbatori l-a spus chiar Lidia Buble.

Sarbatorile bat la usa, iar aceasta perioada este asteptata de toata lumea. Si in acest an, Lidia Buble si Razvan Simion vor fi despartiti in ziua de Craciun. Artista si-a facut deja planurile fara iubitul ei, iar aceasta va merge acasa, la parinti, unde se va intalni cu toti fratii si toate surorile.

De Sarbatori ma duc acasa. Ma duc sa ma intalnesc cu familia. Imi vin surorile acasa, pentru ca sunt plecate din tara. Cu nepotii, mergem la biserica si o sa mergem la colindat. O sa mancam si o sa ne simtim bine. Nu vine Razvan. Pana nu are de gand sa-mi ceara mana nu are ce cauta la mine acasa.

Lidia Buble provine dintr-o familie credincioasa si numeroasa, iar regulile in casa lor sunt destul de stricte. Artista are o relatie cu prezentatorul TV de cativa ani, dar niciodata Razvan Simion nu l-a cunoscut pe tatal iubitei sale.

loading...
Se pare ca Lidia Buble si Razvan Simion nu au planuri de nunta inca.

Nu este ca nu vrea sa-l cunoasca pe tata. Noi avem o regula in familie: nu avem voie sa mergem sa ne prezentam iubitul sau iubita pana nu avem de gand sa facem pasul cel mare, adica nunta. Cum noi nu avem de gand sa facem treaba asta… o sa mai dureze putin. Iti dai seama ca la 11 copii, daca fiecare ne-am fi dus toti iubitii si toate iubitele, parintii mei se lipesc foarte repede de orice persoana. Si ne-au zis sa-i scutim de tot stresul acesta si nebunia asta, sa-l aducem pe cel cu care aveti de gand sa intemeiati o familie.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro