Ludovic Orban a explicat cum a trait, impreuna cu sotia, cu doar 3.000 de lei

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca in ultimul an a trait cu un venit lunar de 3.000 de lei. „Sunt un om foarte modest”, a spus el, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban a explicat ca nu s-a imbogatit din banii obtinuti din functii publice. Politicianul a precizat ca nu trebuie sa se inteleaga ca este cel mai sarac premier, ci cel mai cinstit si corect, noteaza Mediafax. „Da. Asta e problema dumneavoastra? Declaratia de avere spune totul despre cariera mea in viata publica, despre cinstea mea, despre faptul ca niciodata nu am acceptat sa obtin venituri care nu mi se cuvin.

De-a lungul ultimilor 30 de ani, mai mult de jumatate am detinut functii publice si din indemnizatiile pe care le primesti din functiile publice nu te poti imbogati. Cel mult, poti sa ai un trai decent. Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trai pe picior mare. La fel e si familia mea. Suntem niste oameni cat se poate de modesti. Nu cred ca asta e problema, ci cat de corect este un om. Nu trebuie sa se inteleaga ca sunt cel mai sarac premier, ci cel mai cinstit si corect”, a declarat, miercuri seara, Ludovic Orban, intrebat daca in ultimul an a trait cu 3.000 de lei pe luna.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro